tirsdag den 2. februar 2010

rigtig dejlig dag

Så er min anden dag i praktikken overstået, og den var lidt mindre hård end i går. Jeg havde fået fordøjet en del af indtrykkene, og der var heller ikke helt så megen ny intro i dag, da den ene af møderne blev rykket til i morgen. Hvor der så til gengæld bliver stopfyldt, men det ser jeg kun frem til. I formiddags var vi til møde i Bladsalg og derefter Klub Nordjyske, hvor vi fik diverse informationer om disse afdelinger. Efterfølgende var det sådan set meget frit, hvor vi fik tid til at sidde og tænke over de opgaver, vi skal arbejde med.
I dag blev jeg så også fedet op af dem, og fik slet ikke brug for min medbragte madpakke, da der var fint smørrebrød og efterfølgende kage grundet gårsdagens jubilæum. Og lidt rødvin også, faktisk, men det indtog jeg ikke. Det er derudover gået op for mig, at det er nogle meget, hmm lad mig sige "frie", mennesker jeg har som midlertidige kolleger :D Jeg glæder mig til at møde ind igen i morgen! Selv om der desværre er høj sandsynlighed for, at jeg kommer til at gå derud (en tur på 40 minutter) grundet sneens indtog.
Jeg må dertil tilføje, at det er hårdt pludselig at have et "liv" igen - men at der er et eller andet fedt over at være så presset i hverdagen. Jeg ved ikke lige hvorfor. Dagen slutter ret pludseligt, og man har kun begrænsede timer om aftenen til at lave noget i. Men man lærer at sætte pris på sin fritid!

Aftenen gik med indtagelse af resten af chokolade-chili-isen og det nye afsnit af Årgang 0! Jeg ELSKER det program. Det er simpelthen helt igennem fantastisk at følge med i børnenes liv. Især elsker jeg Emma, hun har den dejligste måde at sige tingene på. Hvis ikke jeg var så udkørt, ville jeg blogge i århundreder omkring alle de sjove ting fra dagens afsnit! Men nu har jeg lige været i bad, og skal tørre mit hår, og derefter på hovedet i seng. Sikke tidligt, men man lærer at være fornuftig. Og så håber jeg på, at Kate for en gangs skyld kan sove igennem, så jeg slipper for at blive vækket en halv time før min alarm lyder. Hun har nemlig ikke sovet siden jeg kom hjem klokken 17, yay.

3 kommentarer:

 1. lyder som en lækker "jeg har et liv" dag du har haft :) håber det fortsætter sådan på din nye arbejdsplads. Det skal nok blive godt.

  SvarSlet
 2. Hvor er det dejligt at du er glad for praktikpladsen og den ågede stress. Håber ikke at du skal gå!!!!!! Jeg har et helt lager af taco krydderi så den tærte skal laves. KNUS

  SvarSlet
 3. Hvor er det dejligt at høre at du er glad for praktikpladsen!

  Ej, glemte helt at se Årgang 0. Det er en af mine yndlingsprogrammer. Øv :(

  SvarSlet