torsdag den 9. september 2010

chai, du søde milde

Der skete noget andet vigtigt, da jeg besøgte Marie. For det første tog vi forbi Fru Rønne i Reberbansgade - jeg siger jer, det er den farligste butik i hele Aalborg! Hvis du er til the, kaffe eller kager, skal du ikke tage derind, med mindre du har for mange penge eller en overnaturlig selvdisciplin. Det er virkelig paradis, og jeg er ret sikker på, at det er det første sted, der får lov at smage min løn.
Nå, men Marie skulle have noget chai-pulver, som hun længe havde overvejet. Siden jeg ikke havde smagt chai the før, fik jeg lov til at få en smagsprøve, lavet på mælk. Og jeg må tilstå, at det var en af de mest himmelske smagsoplevelser, jeg nogensinde har haft. Det er jo VIRKELIG godt. Altså. Bøtten til den the, vi prøvede, ser således ud:


Mærket er David Rio, og det er vanille-varianten. En bøtte koster så også 125 kroner, og der er ifølge bøtten selv til 12 kopper, så det er ingenlunde billigt. Men helt seriøst må det være det værd. LOVE IT.

9 kommentarer:

 1. købte i den i fru rønne? har nemig kun set den i Kronen :)

  SvarSlet
 2. HOLD OP det er dyrt! Omg. Men hvis det smager så fantastisk er det jo pengene værd :D Kan det mon på nogen måde fortyndes så der kommer mere end 12 kopper i af det? Eller er kopperne meget store? Jeg kan ikke forstå, at det skal være så dyrt. På en cafe koster det da ikke mere end fx varm kakao, så vidt jeg ved, og det koster da kun et par kroner at lave...

  SvarSlet
 3. Åååh nej, gjorde du det!
  Det er en farlig butik, går aldrig derind alene!!
  Skal derind snart igen, skal nok li ha en udstikker eller 2 og lidt mere guld-glimmer:)
  Det chai lyder godt, men hvor er det frygteligt dyrt!
  Fåes det ikke i mindre bøtter?

  SvarSlet
 4. Line; Ja, er det billigere det andet sted? Går ud fra det er den der ligger overfor Salling? Den hvor de solgte sække ;)

  SvarSlet
 5. Stine; Totally OMG! Jeg tror sagtens det kan fortyndes lidt, det er en meget smagfuld drik. Selv om vi lavede det i krus-størrelse, smagte det stadig af rigtig meget. Marie har arbejdet på Baresso, og hun siger at de bruger en pulver der smager præcis lige sådan, og der koster en chai latte 40 kroner. Så i forhold til det er det ganske billigt.

  SvarSlet
 6. MissMuffin; Ja, men var heldigvis ikke alene ;) Havde Marie til at styre mig - eller også var det omvendt. De har de FINESTE ting, der fandtes næsten ikke noget, jeg ikke havde lyst til at købe. Lige den variant fås ikke i mindre nej, men der findes vel sagtens andre fine varianter.

  SvarSlet
 7. WOW det er dyrt! SÅ har det også bare at smage lækkert!

  SvarSlet
 8. vil bare lige advare mod den fra Irma med vanille smag, den smager frygteligt :) har en hel bøtte i skabet.
  eller sælger fru rønne også en chai sirup de selv anbefaler til chai latte

  SvarSlet
 9. den smager super godt den te, jeg har brugt flere hundrede kroner på min lokale café på chai teen fra David Rio. Den kan varmt anbefales, selvom den er lidt dyr. I Metro på amager kan man købe man købe en bøtte med 1800 g til omkring 400 kr. jeg har efterhånden brugt rigtig mange penge på den te, så hvis du vil uden om det, så kan det anbefales at du ikke smager den ;)de kan fås i rigtig mange varianter bl.a. mango, vanilie, tiger spice, sukker fri og flere, jeg har dog ikke smagt dem alle da jeg ikke har råd til at købe så meget :) Men prøv det. vanilie kan anbefales som chai latte, en smule kogende vand til at opløse teen og så varm mælk for resten, til toppen er det lækkert med en smule varm pisket mælk og tilsidst en lille snært af kanel, så er den lige i skabet. Held og lykke herfra. M.v.h Dennis Leander

  SvarSlet