onsdag den 1. september 2010

sidste måned i fattigdom

Fra oktober skulle jeg meget gerne blive rigere, idet jeg jo har taget mig et studiejob startende denne måned. Men det betyder også, at jeg stadig kun er indehaver af en SU her i september. Alligevel valgte jeg at bruge nogle af mine penge, så snart jeg havde fået dem. Men det var fair, for det var primært et længe planlagt køb:


Et nyt glattejern! Mit nuværende er en oldsag som river mit hår i stykker mere end det egentlig glatter. Sidste måned havde Matas et Remington på tilbud til 179,- som jeg kraftigt overvejede. Men jeg følte ikke helt at jeg havde pengene, så jeg var noget spændt på, hvad de havde at tilbyde, da jeg besøgte butikken i går. Og der var mindsandten et Remington til den nette sum af 149,-. Jeg kræver ikke det store, idet mit hår er forholdsvis tyndt og glatter meget let, så det var jo bare perfekt. Jeg har godt nok ikke prøvet det endnu, men det kan kun være en forbedring. Jeg skal nok anmelde, når det testes.

Derudover havde de GOSH-marked til 25,- pr ting, og deriblandt var altså en del Effect Powders. Jeg har, siden jeg købte min første powder for nogle år siden, overvejet en i farven Kiwi. Og gæt hvad der lå i kassen? Mmm.


I dag blev dog den dyreste fornøjelse... Jeg tog ud på uni for at se, om der var kommet kompendier til specialiseringerne. Det var der, og jeg fandt det til socialpsykologi. Jeg blev glad, og forventede at skulle af med omkring 200,- fordi det plejer sådan nogle at koste - men hvad skuede mit øje? Firehundredeogfuckingfem kroner. Det er så fordi vi udelukkende skal have kompendium, og ingen bøger til faget, og kompendiet i virkeligheden består af to dele. Men åh, stadig, det var da noget af et indhug i sparegrisen (nej okay, kontoen), når tandlægen i forvejen har tiltusket sig 443 af mine kroner. Men så er skattebasserne hjemme, og jeg glæder mig suverænt meget til at læse deres indhold. Det skal bare være godt til den pris.

4 kommentarer:

 1. Tillykke med glattejernet :D Jeg overvejer selv meget kraftigt en fra GHD, da det vidst skulle være det bedste :)Men det bliver vidst ikke ligenu, den bliver købt.

  Har selv den effect powder fra Gosh, den er SÅ flot :D

  SvarSlet
 2. Tak :D Åh ja, GHD, hvis bare man var så rig. Men jeg har bedømt, at mit hår slet ikke er GHD-værdigt, fordi det er så let at glatte.
  Glæder mig til at prøve powderen på!

  SvarSlet
 3. Jeg har selv Remington og er meget tilfreds! synes man får meget for pengene!

  SvarSlet
 4. Wow. Fuck nogle vanvittige kompendier! Men fantastisk emne! I øvrigt behøver et glattejern ikke være dyrt for at være godt, så glæder mig til at høre, hvordan det er.

  SvarSlet