lørdag den 18. september 2010

klar dig igennem efteråret #1

Jeg tænkte, at det kunne være hyggeligt at lave en række selvhjælps-indlæg her på bloggen, nu hvor vi går ind i mørkere og koldere tider, og manges humør har tendens til at dale. For der er unægteligt både gode og hyggelige ting ved efteråret, og de er vigtige at fremhæve!

Mit første råd til den kuldskære og nedtrykte er:  
Råd #1: Køb dig nogle tykke sokker!
Selvfølgelig gerne nogle søde af slagsen, så du rigtig kan glæde dig over dem. Der er intet værre end at gå rundt og fryse tæerne. Jeg viser gerne et eksempel på nogle sokker, jeg selv netop har købt, og som allerede har hævet mit humør adskillige grader:


Den lille go'daw-mis går man aldrig forkert af. Sokkerne er super behagelige at have på, bløde indeni, og ualmindelig nuttede. Og så er de af organisk bomuld og bringer budskaber om at passe på naturen (eksempelvis "I am kind to the earth"). En 3-pak koster 80 kroner i H&M. Sokkerne på det sidste billede fandt jeg i Føtex, det er rag-sokker til 100,- for 6 par. De lilla har en humøropløftende farve, og som det ses, har jeg allerede anvendt 2 af parrene. 

7 kommentarer:

 1. Dem fra H&M har jeg set på så mange gange. De er bare så skønne! Har nogle fra sidate år med peter plys og grisling.. hehe

  SvarSlet
 2. hyggesokker og hjemmestrikkede sokker er helt klart favoritten her når det er køligt udenfor :)

  SvarSlet
 3. Camilla; Det er de! Jeg har også bare overvejet dem i årevis tror jeg. Har et eller andet for den lille kat.

  Maiken; Jeg har desværre ikke umiddelbart nogle til at strikke sokker til mig, men sådanne hjemmestrikkede er guld værd og altid lige LIDT mere hyggelige end andre.

  SvarSlet
 4. Gode varme sokker er uundværligt nu hvor det bliver koldt! Jeg er virkelig en sucker for ragsokker... argh, dårligt ordspil! :-D

  SvarSlet
 5. Ih hvor hyggeligt... Lige til at tøffe rundt i...

  SvarSlet
 6. De der tykke strømper fra H&M er rigtig dejlige at have på og meget holdbare! Jeg har nogle, som er 5 år gamle, og selvom jeg har brugt dem rigtig meget er de stadig fine og uden antydningen af huller :)

  Og jeg går konsekvent også med knæstrømper og hjemmestrikkede strømper ovenpå om vinteren.

  SvarSlet
 7. Eller hyggesokker fra Tiger til 10 kroner!

  SvarSlet