fredag den 17. september 2010

hvad er nu det?


Det er såmænd espresso-kapsler! Som Marie har købt med til mig, og som jeg modtog i dag. Hvorfor skal jeg have sådanne, tænker I nok nu - jo, det er ganske enkelt fordi min første løn skal bruges på sådan en dims her:


En Nespresso Citiz espressomaskine med mælkeskummer! Mmm, jeg glæder mig som et dumt lille barn. Jeg har ingenlunde plads til den i mit køkken, hvilket nok betyder, at min Senseo må se sig slået og ryge ned i køkkenskabet. Sådan kan det jo gå, når man kun kan lave kedelig kaffe, the og kakao. Og ikke smukke espressoshots, som kan anvendes til café latte, cappucino og... alverdens andre drikke, som jeg ikke har lært om endnu. Javist, det skal nok blive godt. Heldige gæster, der kommer i mit hus.

5 kommentarer:

 1. You are crazy! Senseo er da meget bedre med dens kakao-lavende evner. Er sådan en fætter ikke monster dyr?

  SvarSlet
 2. Neej, Senseo-kakao smager alligevel ikke specielt godt. Den er i hvert fald dyrere end en Senseo ;) Men Elgiganten har den okay billigt.

  SvarSlet
 3. Åhr den er så lækker :) du kan trygt regne med at jeg kommer og laver chailatte hos dig :)

  SvarSlet
 4. Du er velkommen for evigt, Line! Er også en af grundene til, at jeg glæder mig til at få den ;)

  SvarSlet
 5. Ihh hvor bliver jeg misundelig! Hvad skal man give for sådan en!?
  Er det med en manuel steamer? Det smager virkelig overraskende godt, taget i betragtning af, at det er fra kapsler, som eller ikke lyder så indbydende :)

  SvarSlet