onsdag den 25. maj 2011

converse-samlingen udvides

Velkommen i hytten!


Stines søster ryddede op i sin skosamling, og jeg var nødt til at slå til... 175,- for begge par, og de er knap nok brugte, så er det svært at lade være!

8 kommentarer:

 1. Det er godt at se, at de er kommet godt frem og faldet godt til :D Det bliver min søster glad for, specielt de bordeaux-farvede havde hun svært ved at slippe, hæ (:

  SvarSlet
 2. Har tit tænkt på at købe sådan et par, ved bare ikke om det passer til min stil - Eller mangel på samme :(

  SvarSlet
 3. Stine, jeg skal nok hilse dem fra hende ;) Forstår hende godt, de er lækre.

  Janne, de passer ind i min "mangel på samme", så de passer nok også ind i din :P De bæres jo af alle og enhver, fra små Barbie-tøser til de mest hærgede punk-typer, så tror ikke der er nogen regler.

  SvarSlet
 4. Nej jeg vil også sige at du sagtens kan gå i sådan nogle, Janne. De passer til alt. Man kan endda bruge dem til nederdel.

  SvarSlet
 5. åh, der e rbare intet bedre end converse!

  da jeg boede hjemme, havde jeg 48 par :p

  forresten, rigtig fin blog du har! :-)

  SvarSlet
 6. Malenøøh, tak skal du have :) Hold da op, 48 par - det har jeg hverken råd til på SU eller plads til i min lejlighed. Men det lyder godt nok som et dejligt udvalg.

  SvarSlet
 7. Jeg ville så gerne kunne holde ud og gå i dem, men det kan jeg bare ikke. Det er som om bunden er for flad eller at det er for lidt støtte i sålen. I hvert fald får jeg virkelig ondt i ben og fødder af at gå i dem, ÆV! :-(

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 8. Birthe, det er heller ikke ligefrem vandresko, og der er ikke skide god støtte i. Men det er kun noget jeg bemærker, hvis jeg vælger at tage længere vandreture deri, heldigvis :)

  SvarSlet