fredag den 27. maj 2011

london #2

Endelig, endelig begynder min strøm af London-indlæg! Min hjerne har åbenbart endnu ikke kunne kapere at lægge så meget arbejde i blogindlæg, så ind til nu har jeg bare skrevet om "lette" ting. Men nu tager jeg mig sammen, inden jeg glemmer alt, hvad der skete på rejsen.

Jeg starter med et måske knap så spændende indlæg om det hotel, vi boede på. Hotellet er trods alt en rimelig vigtig del af rejsen, selv om man forhåbentlig ikke bruger størstedelen af sin dag på hotelværelset. Det er trods alt der, man slapper af efter en lang dag, sover, og for vores vedkommende også spiser morgenmad. Af min "jeg har boet i London og været der mange gange"-veninde fik vi anbefalet Ibis Hotel-kæden. Der ligger mange rundt omkring i London, og da vi ikke var så rige, valgte vi et ikke-centralt hotel. Vi boede lige ved siden af Wembley Stadium, og vores udsigt fra værelset på 12. sal var derfor denne:


Hotellet indvendig var ikke verdens smukkeste, hvilket også kan ses på billederne på deres hjemmeside. Men det var rent og pænt, og deres service var absolut i orden. Værelset så således ud:


Dobbeltseng med natborde og et bord under vinduet. På det bord står ude til højre en elkedel, to kopper og et lille udvalg af instantkaffe, the og sukker. Det var en feature jeg fandt super hyggelig! På væggen til højre forefindes et tv og et stort spejl. Til venstre er døren til badeværelset.


Et lille og velfungerende badeværelse. Jeg kunne dog have ønsket, at udsugningen ikke larmede på de underligste tidspunkter. Jeg ved ikke om det er noget generelt, eller om der var noget galt med vores, men det var nu ikke noget vi havde behov for at gøre noget ved.

Vi havde valgt at inkludere morgenmad hver eneste dag, og det var simpelthen bare lækkert. En morgenbuffet med diverse brød, scrambled eggs, pølser og bacon, baked beans (idrk), croissant, ost, marmelade, nutella, smør, yoghurt, Cultura, morgenmadsprodukter til at komme mælk over, müslibar, frugt (dog i underlig lage, det var ikke specielt vellykket), små LÆKRE muffins, juice, the og kaffe. Det store udvalg gjorde, at man simpelthen blev stopmæt hver morgen.

Kort sagt var vi rigtig tilfredse med hotellet. Det var fint at bo decentralt, da der kørte 3 Underground-linjer ud forbi plus en anden slags tog, og transporttiden til den centrale by var relativt kort, men næste gang (kære Gud, lad det blive snart) vælger vi nok at bo lidt mere centralt og betale prisen for det. Wembley-området var ellers super hyggeligt, og der var alverdens butikker og spisesteder, så det kan sagtens anbefales hvis man vil spare nogle penge og se lidt af den "ydre" by.

5 kommentarer:

 1. Lyder lækkert! Jeg må altså snart til London, det er helt pinligt efterhånden :-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 2. Sikke fint. Noget flottere end det vi boede på.

  SvarSlet
 3. Det ser rigtig godt ud! Vi boede helt vildt skodagtigt i London - laaangt uden for byen ("tæt på undergrunden" - yeah right! 20 min. på gåben!), verdens mindste værelse, hvor man skulle kravle over sengen for at komme hen til bordet og hvor toiletdøren ikke kunne lukkes helt i. Så jeres hotel ligner altså luksus ;)

  SvarSlet
 4. Hvad gav i for at bo der? Jeg synes det ser direkte luksuriøst ud i forhold til det vi boede på, da jeg var på studietur i London. Det var simpelthen de kummerligste forhold, og "morgenmadsbuffeten" var diverse cocopops mm. med mælk, og så måtte man få TO skiver plain hvid toastbrød pr. mand og ikke mere. Og max 1 lille glas juice. Top fesent!

  SvarSlet
 5. Det er skægt I siger at det er fint, det var faktisk ret grimt :D Men det var vist kun farvevalget, ellers var der bestemt ikke noget at klage over.
  Vi gav 2600 for 2 personer i 4 nætter inklusive morgenmadsbuffet.

  SvarSlet