torsdag den 19. maj 2011

imdb top 250 + die hard

Selv om det er en dum tid at gøre det i, grundet specialeskrivning, er jeg hoppet med på vognen med at se størstedelen af filmene på IMDBs top 250. Jeg tror aldrig jeg kommer igennem dem alle, da der simpelthen er nogle af dem der lyder helt hen i vejret, men det er en god måde for mig at få set nogle flere såkaldte klassikere. Dem er jeg nemlig i underskud af.
Mit antal af sete film kan selvfølgelig ses ude i højre side af bloggen, hvor du også kan klikke dig ind og se, hvilke jeg har fået set.


I forgårs så jeg Die Hard. Nej, den havde jeg aldrig set.
Det var faktisk en okay film. God underholdning, og så var Alan Rickman ligesom med deri, det har jo sjældent gjort noget dårligt for en film. Men det er mig en gåde, hvad den laver på plads nummer 110? Det er en ganske almindelig actionfilm, for søren. Bedre end gennemsnittet måske, men det siger altså heller ikke så meget. Det er jo ikke fordi den har noget særligt (efter min mening, undskyld til alle fans). Jeg lærer aldrig at forstå, hvordan en sådan film kan placere sig HØJERE end Donnie Darko, min absolutte yndlingsfilm - eller i hvert fald en af dem. Jeg synes det er unfair, når film bliver forgudet blot på grund af kultstatus... *fnys*

8 kommentarer:

 1. Jeg så den også først for et par måneder siden for første gang.
  Selvom 12 angry men lyder kedelig, så se den. Den er sort/hvid og gammel men den er rigtig god.

  SvarSlet
 2. Well, den er kult! Klassefilm, bør ses hvert år til jul ;)

  SvarSlet
 3. JAMEN - Har du ikke set Godfather, eller Godfellas, star wars, slet ikke at nævne den største af alle Casablanca og du har et seriøst underskud af Kubrick. Det speciale kan umuligt være så vigtigt. Du må i gang!!

  SvarSlet
 4. Puha, du er meget tæt på at miste en fast læser ;) Die Hard er den ultimative actionfilm. Den ligger helt i top over mine personlige favoritter!

  SvarSlet
 5. Bitten er skuffet over du ikke har set den før nu, som Michael skriver skal den ses hver jul.
  Det er helt klart en af Bruce bedste film

  SvarSlet
 6. I er jo ikke rigtig kloge :D
  Daniel, nu har Bruce jo heller ikke ligefrem medvirket i et hav af fantastiske film... :P
  Stine, det vil jeg tage med i mine overvejelser!

  SvarSlet
 7. du skriver her "Mit antal af sete film kan selvfølgelig ses ude i højre side af bloggen, hvor du også kan klikke dig ind og se, hvilke jeg har fået set." syndes ikke rigtig jeg kan se den nogle steder*??

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du ret i, jeg slettede den for længe siden, da jeg lidt droppede projektet igen :)

   Slet