søndag den 1. maj 2011

PINGVIN

For lidt tid siden spiste jeg med mine yndlings-studie-piger på café PINGVIN. Jeg har været der en gang før sammen med selvsamme piger, men siden da har de skiftet lokaler. Og sikke lokaler! Tidligere sad man klemt op af nabobordet, nu er der god plads i langt større lokaler. Og en dejlig stemning, omend det larmede lidt, når stemningen var for god hos nabobordene.

Vi skulle naturligvis have deres tapas-tallerken med 6 små retter, også kaldet Maxi Tapas, til 218 kroner. Selv om det er 6 ganske små retter, ender man alligevel med at blive seriøst mæt. Og så synes jeg bare det er SÅ lækkert!Jeg valgte Rejer i Romesco, laksemousse, confit af and, thai karrysuppe, kofta kebab med tzatziki og ravioli. Jeg var mere end tilfreds, omend den der kofta var ret tør, og jeg nok ikke vil vælge den igen.Der var selvfølgelig betragtelige mængder af brød til, og derudover bestilte vi 2 gange vinmenu for 2 personer, som også inkluderede en valgfri kop kaffe som afslutning - her en cappucino.

7 kommentarer:

 1. Ja, jeg kan godt se at den kofta ser noget indtørret ud. Først troede jeg faktisk det var en kiks af en art, haha! Men det ser ellers lækkert ud - og smart at man selv kan vælge de forskellige tapas :)

  SvarSlet
 2. Jeg nåede lige at tænke, kan man spise det???? *lol*
  Men lækkert ser det ud :-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 3. Det ser virkelig lækkert ud! Jeg ved ikke hvad på tallerknen der er kofta, så det kan jeg ikke udtale mig om :P Men jeg er glad for, det var det i spiste. Frygtede ud fra overskriften du havde smagt pingvin, men én gang skal vel være den første :P

  SvarSlet
 4. Orv, det ser godt ud det hele!

  - Anne

  SvarSlet
 5. Det ser lækkert ud:-) Kh Christina

  SvarSlet
 6. Det ser bare rigtig lækkert ud! Jeg elsker tapas :)

  SvarSlet
 7. Nams! i skulle prøve deres dessert tappas også!! :D

  SvarSlet