Jeg er fan af kød, men det her smagte simpelthen bare så godt! Ved første mundfuld skulle jeg lige vænne mig til, at der intet kød var i, fordi den oprindelige smag af krydderi jo var der.
For at anmeldelsen virker mere autentisk vil jeg inkludere en lille udtalelse fra Mia, en vaskeægte vegetar:
"Jeg synes det var utrolig lækkert i forhold til hvor nemt og hurtigt det var at lave. Og så er tortillas jo en af mine favoritretter. Har bare aldrig smagt det uden kød før, men jeg var positivt overrasket! Følte at der var nok smag i retten, så kødet sagtens kunne undværes". Hvad siger I så? Det er vist en vinder!
Jeg tøver ikke med at lave det igen, ej heller selv om jeg ingen vegetar har på besøg.
Veggie Burrito Grande
4 portioner500 g frosne wokgrøntsager
1 spsk olivenolie
1 ps. "Vegetarian Taco Mix" fra SantaMaria
1 glas "Tomatillo og Green Chili Sauce" fra SantaMaria
2 dl cremefraiche
4 tortillas
2 dl revet ost
Varm olien op i en wok.
Svits grøntsagerne i olien.
Tilsæt tacomix, salsa og cremfraiche og lad det hele simre i ca. 3 min.
Fordel fyldet på de 4 tortillas og rul dem sammen.
Læg rullerne tæt sammen i en smurt, ildfast fad og drys med revet ost.
Gratiner dem i ca. 10 min ved 225 grader.
Jeg serverede en simpel pebersalat af 2 slags peber og hakket persille til, samt nogle økologiske tortillachips. Og så fik vi vores obligatoriske glas Asti.
Hejsa :)
SvarSletUhm, det ser ud til at være en dejlig vegetarret :)
Og det lyder som en hyggelig aften :)
De bedste hilsner fra
Anita
PS. Der er giveaway på mig blog - Klik her
Uhm, den ret havde jeg helt lige glemt!
SvarSletDet smager nemlig viiildt godt, så jeg tror også snart, at vi skal have det igen, for jeg har vidst alle ingredienser på lager:)
Miss A, det var det virkelig også - og jeg har deltaget i din give away for længst :D
SvarSletMissMuffin, den må ej gå i glemmebogen, så dejlig den var!