lørdag den 12. juni 2010

32016

"Hvis en kvinde kommer noget som helst dyr nær, for at det skal parre sig med hende, skal du dræbe både kvinden og dyret. De skal lide døden. De har selv skylden for deres død."
Tredje Mosebog 20:16
Inden nogen tror, at jeg er blevet sindssyg, vil jeg sige, at jeg selvfølgelig lige har set Mænd der hader kvinder. Jeg er langt mere fascineret af Lisbeth Salander, end jeg var, da jeg så filmen uden at have læst bogen. Wauw.
Der er imidlertid en ting, der ikke stemmer overens i mit hoved; Hvorfor plaprer bogen løs om, hvor knepværdig Mikael Blomkvist er, og så har de valgt sådan en afskyelig skuespiller til rollen? Jeg begriber absolut intet. Ligner det her noget, du ville røre med en ildtang?
Nej vel?

5 kommentarer:

 1. Awesome movie and great books. And i totally agree with you on Blomkvist.

  SvarSlet
 2. Synes filmen var ok, men nu så jeg den også på ærkesvensk, og forstod kun halvdelen, hehe.

  Men ja, svært ikke at finde lisbeth lidt tiltrækkende :P

  SvarSlet
 3. Filmen er meeeget bedre efter læsning af bogen, har jeg erfaret :) Men kun med danske undertekster altså! Ellers forstår man jo intet.
  Lisbeth er hot-t-t-t.

  SvarSlet
 4. Jeg er også vildt fascineret af Lisbeth Salander :P Kunne være interessant at læse flere historier om hvordan hun "knækker koder".
  Og det med udseendet af Blomkvist var også omtrent min første kommentar da han dukkede op på skærmen "Arj han er jo grim...". I bogen er han bare den største hunk.
  Men jeg ved ikke helt med filmene, synes jeg var mildt skuffet, men det er bare fordi der er så meget fra bøgerne som slet ikke er med. Sådan er det vel altid, synes bare der er meget de undlader som jeg føler er vigtigt for den samlede historie.

  SvarSlet
 5. Ja Anja, jeg spekulerer på, om filminstruktøren har glemt at læse den detalje i bøgerne.
  Jeg har kun set den første film ind til videre, da jeg først nu er ved at være færdig med den anden bog. Og jeg vil give dig ret ind til nu :)

  SvarSlet