tirsdag den 1. juni 2010

"læse"ferie + give away

Ja, det var vist det det hed dengang man var ung. Jeg skal dog ikke læse noget som helst. Men jeg har lige været ude på universitetet og aflevere min erfaringsrapport, selv om den først skulle afleveres senest i morgen inden klokken 10. Men jeg manglede alligevel kun at læse den igennem og rette, så der var ingen grund til at vente til i morgen. Nu er den afleveret i 3 eksemplarer - og jeg har som altid følelsen af, at jeg har gjort et eller andet forkert, glemt noget eller sådan. Den obligatoriske følelse. Nu skal jeg bare vente til eksamen den 28. og forhåbentlig bestå.

Når dette er sagt, har jeg opdaget en fantastisk give away. Den kan findes på Høgh Bloggen. Jeg vil selvfølgelig opfordre jer til at deltage, selv om det forringer mine chancer som vinder ;) Hvis du bliver grebet af stemningen, har de såmænd også en netshop (hvis nu du ikke skulle være så heldig at vinde) og en møbelside. Held og lykke!

3 kommentarer:

 1. Kender fuldstændig den der følelse af, at man har glemt et eller andet. Ved ikke, men jeg er også sjældent tilfreds. Hænger sådan noget sammen?

  Heldigvis er min tid med opgaver af de nævnte typer ovre.

  SvarSlet
 2. Det er en træls følelse, men jeg tror det har en sammenhæng med perfektionisme. Som jeg i høj grad lider af.
  Heldigvis er min tid med opgaver ikke ovre :D

  SvarSlet
 3. Jeg er enig, perfektionisme spiller ind i stor grad. Lider også selv af det, dog ikke sådan på opgaverne i skolen - i sin tid. Derimod i stor stil, når det kommer til webdesign osv.

  SvarSlet