torsdag den 17. juni 2010

sandaler, hvad sker der?

Jeg har købt et par sandaler! Hvilket er vildt, eftersom jeg næsten ikke kan finde et par sandaler i verden, som jeg kan holde ud at kigge på. I hvert fald ikke til mig selv. Men så var det, at jeg var i Deichmann i Frederikshavn (min mor, søster og jeg lavede en hel udflugt, da min søster skulle til specialtandlæge-tjek deroppe), og der stod de. SandalerNE. Selvfølgelig med en lille udfordring, da der er hæl på. Men det er en af de gode hæle, så den er næsten ikke besværlig at gå med. Og jeg tog chancen, for når jeg ser et par sandaler, jeg kan lide, er det once in a lifetime. Så her er de:Uhjj, hva'? Og indkøbet af dem minder mig om, hvor sindssygt meget jeg har ændret mig. Så feminine sko havde jeg aldrig troet, skulle med mig hjem. Så sommer, kom an!

Som en lille belastning er mine tænder dog begyndt at blive godt ømme! Jeg tror de holder tand-rokade som fejring af, at der er blevet mere plads. Jeg er begyndt at kunne tygge min mad lidt igen, men nu umuliggøres det alligevel helt i den ene side af en øm tand, og det er også begyndt i den anden side. Nå, det må jeg finde mig i ind til videre. Men argh alligevel.

3 kommentarer:

 1. de er bare flotte! nu har jeg kendt dig i små 24 år og for et par år sidden ville du ikke ændset dem :) du er vildt super-Bitten!

  SvarSlet
 2. De er rigtig fine :)Jeg har dog fundet ud af med mig selv, at jeg vidst ikke skal have flere wedges, end det ene par jeg har. Synes alm. hæle er langt nemmere at gå i, selvom mange siger det omvente... Hmm...

  SvarSlet
 3. Just præcis, Line! Jeg er blevet en kvinde! Eller...

  Carina, min mor siger også, at de er sværere end almindelige hæle. Men jeg synes de er helt fine at gå i - og ikke mindst af udseende.

  SvarSlet