søndag den 13. juni 2010

pliiiing!

Du hørte netop lyden af mig, der fik en idé! Ja, jeg har fået en idé til, hvad jeg kan holde oplæg om til min praktikeksamen. Det er tilnærmelsesvist herligt, da jeg så har noget at gå ud fra, og ikke længere føler et stort pres fra oven om at få en kreativ idé.
Hvis det skulle have interesse, vil jeg uddybe, hvordan jeg kunne have kædet praktikken sammen med min specialisering, såfremt jeg havde haft den forinden.

I morgen skal I alle krydse fingre for min overlevelse. Jeg har fået en afbudstid hos tandlægen, hvorfor jeg allerede dér skal have rykket mine 2 visdomstænder i overmunden ud. Jeg glæder mig IKKE - kun til at få det overstået. Min mor er så dejlig at tage mig med hjem efterfølgende og passe, pleje og fodre mig. Hvad skulle man gøre uden forældre?

Som en sidste oplysning er jeg lige blevet medlem af bloglovin, hvorfor jeg opfordrer jer til at tilmelde jer og følge mig derinde!

4 kommentarer:

 1. Held og lykke med tænderne!

  SvarSlet
 2. Åh gud. Min tandlægeskræk vælter op i mig, når jeg hører om det. Bare for at gøre dig mere tryg! :P Haha! Held og lykke :P

  SvarSlet
 3. Good luck at the dentist! Hope it isn't too painful :)

  SvarSlet
 4. Tusind tak for jeres ønsker, de hjalp! Det var overhovedet ikke painful.

  SvarSlet