onsdag den 16. juni 2010

neglelak

Uj et spændende emne, hva'? I hvert fald et emne, som jeg er ved at lære bedre at kende :) Har pludselig fået en større smag for neglelak, og er derfor gået lidt amok med Matas' Depend-tilbud (4 for 50,- i Friis). I dag købte jeg:


Neon-orange, mat lilla, brun og turkis. Jeg købte den brune, fordi den ligner chokolade, og er spændt på, hvordan den ser ud som neglelak! Pt er den eneste afprøvede den turkise, som jeg lige har iført mig.
De seneste dages indkøb har udvidet min samling af neglelak en del, og nu er den egentlig okay stor, når man tager i betragtning, hvor lidt jeg er "kendt" for at bruge neglelak. De hyppigst brugte har tidligere været sort eller pink, og da jeg var yngre, den gennemsigtige.


Den store glimmerblå er en, jeg har overtaget fra min mor uden at opdage det, og som jeg måske ikke er specielt vild med. Men ellers er de andre købt af ingen ringere end mig selv. Depend-rækken er lidt utydelig, men der er både den nye, matte mørklilla og en mørklilla med glimmer i.
Jeg kan lide min voksende samling, og ser frem til at anvende dem en masse her til sommer!

3 kommentarer:

  1. de er så fine de små neglelakker fra friis:)

    SvarSlet
  2. Den turkise ser rigtig fin ud, synes faktisk Depend's neglelakker er rigtig gode i forhold til prisen :)

    SvarSlet
  3. Det er de bestemt også, de holder dejlig længe på mine negle i hvert fald. Kan være tegn på god holdbarhed, eller tegn på, at jeg ikke laver en skid - bedøm selv.

    SvarSlet