søndag den 6. juni 2010

hjallerup marked og havregrynspandekager

I går var jeg med min mor, søster og hendes kæreste på Hjallerup Marked, hvilket evigt og altid er en hyggelig oplevelse (i hvert fald de få år, jeg har været med). Der var et vældigt vejr, hvilket også kunne ses svagt på min næse og mine skuldre efterfølgende. Min høst var ikke så stor, da der ikke var så mange ting, jeg faldt for, men jeg fik da 12 par ankelsokker (markedets billigste, der gik sport i at finde dem billigst muligt) og et par ørenringe. Og nogle kirsebær, som jeg simpelthen efterlod hos min mor og far, fordi de var ringe.


Gange 4, selvfølgelig. Og i forskellige farver. De er ganske behagelige.


Jeg øver mig i at udforske øreringeverdenen, og dette er et af mine skridt. Går normalt kun med ørestikkere, men prøver mig langsomt frem med mere "feminine" dimser. Der er en lille sten i bunden af denne, som ikke ses så godt.

I dag var min plan at rydde op i fryseren, men så kom jeg til at google blåbærsmoothie, og havnede på en omskrivning af en opskrift af MissMuffin Piskerisets blog. Den lød på havregrynspandekager. Dem gik jeg straks i gang med at lave, og det var et godt træk, for de er ganske delikate. Ikke så søde som de amerikanske, jeg plejer at lave, og mere fyldige.


Mini-havregrynspandekager
2 personer

110 g mel
60 g havregryn
1 tsk bagepulver
1 æg
2 dl mælk
2 spsk vegetabilsk olie
½ tsk vanillesukker

Bland mel, havregryn og bagepulver i en skål. Tilsæt æg, mælk og olie og pisk det. Put en smule smør på panden og bag dem, til de er gyldne.

3 kommentarer:

 1. Hahaha, jeg så lige din overskrift "the forbitten word", det grinte jeg af!

  Fine øreringe :)

  SvarSlet
 2. Ihh... Savner Hjallerup marked, der er bare for langt fra Odense til Hjallerup :(

  SvarSlet
 3. Fine øreringe :) Har selv nogle, der minder om dem :)

  SvarSlet