onsdag den 9. juni 2010

suk-dag

Dårlige ting i dag:
- Jeg skulle til tandlæge og have taget røntgenbilleder
- Det regnede
- Søster skulle opereres i kæben
- Jeg måtte ikke komme med ind til hende på opvågningen, da der var "for mange patienter"
- Jeg spildte en tur til den anden ende af byen
- Jeg kunne ikke bruge min 2-zoners billet hjem, da jeg ikke havde småpenge til at supplere med en zone, hvorfor jeg måtte tage et klip på mit 3-zonerskort og have spildt 2 zoner
- Jeg skulle hente min cykel ved Brugsen, hvor jeg glemte den i går (ja, jeg er dum)

Gode ting i dag:
Jeg fristes til at skrive FUCKING INGEN, men der er nogle.
- Mine visdomstænder skal højst sandsynligt bare hives ud, og ikke opereres, hvilket betyder, at jeg skal af med 900,- i alt frem for 3000,-.
- Jeg fik et glimt af hr. virkelig-hot-tandlæge
- Jeg hentede en bog til min specialisering på AUB
- Jeg tog på biblioteket inde i byen (da jeg ventede på at spilde min tid) og lånte "Mad & Tips for dummies", som virker morsom
- Jeg købte en ny, pink kalender


- Da jeg kom hjem fra byen, lå disse 2 delikatesser i min postkasse:


Det er 2 bøger til min specialisering, som jeg glæder mig uendeligt meget til at komme i gang med!

Så dagen har jo egentlig budt på en betragtelig mængde af gode ting også - men det er ligesom om det, at jeg ikke kunne komme ind og se min søster, lagde en dæmper på det hele. Det var jeg virkelig ikke tilfreds med, idet jeg havde lovet hende at komme derind i dag. Men jeg tror heldigvis hun er ligeglad, og så kommer jeg derind i morgen i stedet, hvor hun nok også er mere vågen, trods alt. Jeg har det forresten helt forfærdeligt med, at hun har skulle opereres, men nu er det vel overstået. Har jeg hørt.
Min mave er irriterende, og jeg vil nu smide mig i sofaen for at læse og koble af.

4 kommentarer:

 1. Jøsses, man kigger væk i 2 minutter, og så har du blogget fem hundrede gange! (Overdrivelse fremmer forståelsen, ikke?) Men sikke en forbandet lortedag. Øv, bliver helt træls på dine vejne! Især over det med din søster. But I am LOVING the kalender! Hvor har du købt den rappe sag?

  SvarSlet
 2. Jeg er quick-blogger ;)
  Thank YOU! Jeg har købt lækkerheden i Bog&Idé, såmænd. Den er dejlig.
  Og tak for din med-trælshed, var godt nok også muggen i lang tid over det. Men så fik jeg en sms fra hende her til aften, og så blev det hele bedre :) Og jeg tager derind i morgen formiddag.

  SvarSlet
 3. Tror muuuuligvis, at jeg skal et smut derind i dag. Tror i det hele taget en kalender ville gøre godt. Jeg har ikke styr på noget som helst :P

  Åh, det var godt! Det er jeg glad for at høre :)

  SvarSlet
 4. Uha, det var da en træls dag. MEN! Heldigvis ved jeg, at din dag i morgen bliver meget bedre, og så er det jo ved at være weekend, hvor det efter sigende ikke vil regne hele tiden :-)

  SvarSlet