fredag den 11. marts 2011

aktiv fredag

Jeg laver alt for meget.
Jeg havde overnattet hos Daniel, og i morges stod jeg op i den tidlige morgenstund for at tage i svømmehallen. Jeg har ikke været der siden efteråret, og savner det egentlig rigtig meget, jeg ved ikke helt, hvorfor jeg stoppede med at komme der igen. Men nu er vanen genoptaget, og dette har jeg sikret ved at købe mig et 10-turskort dertil. Det var helt fantastisk at komme i vandet og få rørt sig igen, og det samme var det varme bassin og sauna efterfølgende.
Efter svømmeturen returnerede jeg til Daniels hjem, da vi havde snakket om at tage ned i byen. Forleden var jeg hos Marie, som bød på sushi med den forudsætning, at jeg selv deltog i fremstillingen (indlæg derom følger). Der opdagede jeg, at jeg havde evner indenfor faget, og jeg har derfor lovet Daniel at lave sushi til ham en dag. Vi tog derfor ned i det kinesiske supermarked for at indkøbe de mest basale ting, altså måtte, tang, sushiris, spisepinde, wasabi, soya og riseddike. Herefter skulle Daniel i synoptik for at finde nye briller, og mens han fik foretaget synsprøve, så jeg mit snit til at smutte på Behag din smag med Marie. Vi fik verdens lækreste kop Caffe Mocha Orange samt en formidabel scone med lemoncurd. En dag bør jeg også købe mig fattig derinde. Se den lige:


Skummet nåede at gå lidt i stykker inden jeg fik sat mig og fundet kameraet frem, men I kan alligevel se, hvor dygtige de er.

3 kommentarer:

 1. Nej, hvor er den fin :D

  Og det er bare så lækkert at komme i svømmehallen, og bare kunne plaske rundt og være en rigtig vandhund :D

  SvarSlet
 2. Den er rigtig fin:)
  Hvilken kinesisk købmand brugte du?
  Jeg skal snart prøve at lave sushi med en veninde, så jeg vil gerne lige ha et fif:)

  SvarSlet
 3. Carina, det er fantastisk! Mmm, vand. Men er godt nok noget øm i dag...

  MissMuffin, jeg brugte den der ligger "overfor biblioteket", bare længere nede af gaden. Er dårlig til vejnavne :D Men de har i hvert fald alt hvad man skal bruge. Held og lykke, sushi er rigtig hyggeligt at lave.

  SvarSlet