søndag den 6. marts 2011

søndagens status

Godaften, kære blogverden. Hvis I af den ene eller anden årsag skulle mene, at jeg er blevet lidt doven her på bloggen på det seneste, skal I ikke bekymre jer. Sagen er den, at jeg har et hav af emner, jeg gerne vil blogge om, men samtidig et hav af ting at lave ude i den fysiske verden. Der er mange gode indlæg på vej til jer :)
Dagens status er, at jeg har glemt at holde hviledagen hellig. Jeg har været alt for aktiv i forhold til, at det er søndag. I går var jeg til en hyggelig fødselsdag hos min fætter, og efterfølgende tog Daniel med hjem til mig og overnattede. Vi startede dagen med at købe franskbrød, hindbærsnitter og juice, og spise det. Derefter brugte han en del tid på at undervise mig i SKAT, og vi fik ordnet nogle ting på min--- etellerandetopgørelse.
Siden han tog hjem, har mit huslige gen taget over. Jeg har vasket tøj, støvsuget, vasket op og tørret støv af. Derudover har jeg gået en tur i det pragtfulde vejr. Og så brugte jeg masser af tid på at pakke nogle swaps, som skal sendes af sted i morgen. Det er en swap ved navn "Tea & Heart Lover's Swap", som jeg blev inviteret til, fordi hende der oprettede den var blevet så glad for min sidste the-pakke. Her skal jeg til 3 forskellige personer sende 4 thebreve samt noget andet, der kan gøre deres dag bedre. Jeg har taget udgangspunkt i deres profiltekster og inkluderet blandt andet chokolade, kreativt pynt og småting til den enes niece. Det skal nok vække glæde, jeg har i hvert fald virkelig lagt kræfter i det.
Jeg håber alle har haft en god søndag! Min putte-kat huskede heldigvis at hvile...

3 kommentarer:

 1. Glemmer katte nogensinde at hvile??

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 2. Skønt billede! :)

  SvarSlet
 3. Tak :)
  Det er som om, at katte altid husker de rare ting i livet, det vil sige hvile og mad. Alt andet glemmer de.

  SvarSlet