fredag den 25. marts 2011

græsk yoghurt med økomüsli og friske jordbær

Det er bare sagen! Jeg er nødt til at bruge et indlæg på at lovprise en müsli, vi fik med fra Madbloggertræffet i vores goodiebags. Det drejer sig om Amaranth Nødde Müsli fra Allos. En økologisk, honningristet, sprød og knasende müsli med masser af gode nødder (der er endda cashewnødder i!). Jeg er alvorligt talt nødt til at opspore den müsli igen når jeg har tømt posen, selv om jeg tvivler på, at prisen er særlig venlig.
Jeg blev inspireret, et sted jeg desværre ikke husker, og brugte den på græsk yoghurt sammen med akaciehonning og årets - for mig - første jordbær. Så troede man et øjeblik, at det var sommer.
(Jo, den var lidt svær at spise, men så er det jo heldigt at man har the long and magic melamin spoons fra Line!)

8 kommentarer:

 1. Det ser rigtig lækkert ud :)

  SvarSlet
 2. Den ser dejlig sommer agtig og lækker ud :)

  SvarSlet
 3. Ja mums, en rigtig sommerdessert! Lækkert.

  SvarSlet
 4. Hehe, det kan godt være den er svær at spise, men flot ser det ud! Måske det også snart er tid for mig at få årets første jordbær, det er nemlig ikke sket endnu.

  SvarSlet
 5. Hihi, det lykkes dig altid at give mig et godt grin. Havde godt lige tænkt, at det så lidt besværligt ud at spise, men det er jo gerne sådan de ser ud, når man får serveret brunch :P

  SvarSlet
 6. Hvor ser det bare godt ud :-)

  Jeg fik også jordbær for få dage siden og var forbavset over, hvor meget de faktisk smagte af sommer....

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 7. Jeg er også bare helt fortabt i den müsli, og den forsvandt ret hurtigt, heldigt for mig at min kæreste ikke kan tåle nødder!

  Men jeg tror jeg læste i brochuen vi fik med at det koster noget med omkring 50kr for en pose ;S øv, det syntes jeg er lidt kradsbørstigt

  - Julie

  SvarSlet
 8. Kæmpe mums. Så lækkert. bliver helt morgenmadssulten.

  SvarSlet