torsdag den 17. marts 2011

kageriget

Til madbloggertræffet var vi jo også på besøg hos Kageriget, hvor den søde Anita både viste os lidt kagefremstilling og lod os smage på nogle af hendes kager. Nu har jeg ikke selv eksperimenteret så meget med fremstilling af smukke kager endnu (kun cupcakes, som også sagtens kan være smukke), men hun gav i hvert fald inspiration og lyst til at prøve, så dygtig hun var.
Efter vi havde set hende udfolde sig, skulle vi mæske os i dejlige smagsprøver. Når man ser denne "tallerken" med kagestykker tænker man umiddelbart, at der ikke er ret meget kage - men der var faktisk mere end nok! Hvis man altså kan få "mere end nok" af kage.


Det var smagsprøver fra 5 forskellige kager, og min absolutte favorit var den første, Jamaica. Beskrivelsen af denne lyder: "Mokkamousse lavet på flødechokolade samt en creme af Jamaica rom med hakket flødechokolade, delt af et tyndt lag forfriskende passonspuré. Står på en let og luftig mandelbund". Hold da op, den var god. Det var de andre nu også, men problemet var, at man efterhånden blev mæt, mens man spiste sig igennem stykkerne (for man kan jo ikke levne...).
Der var også stillet andre kager på bordene:


Det var virkelig synd, at man var så mæt af det andet kage, for disse "guldtræstammer" og ... "andre kager" var også formidable! Hun kan virkelig nogle tricks, og jeg ville komme til kagesmagning hos hende regelmæssigt, hvis ikke det var fordi det var i Vejen.

Det var også til dette arrangement, at Bjørn og Julie fra Dolce Gusto viste deres værd, men mere om det senere, da kaffen selvfølgelig også skal have et par ord med på vejen.

4 kommentarer:

 1. NOOOO nu har jeg lyst til kage! :(

  SvarSlet
 2. Du er velkommen i Vejen anytime, måske vi kan lokke Anita til at lave lidt kage ;-)

  Jeg kunne SÅ meget spise sådan en guld-træstamme lige nu. Jeg har bandet så meget over, at jeg ikke fyldte lommerne....

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 3. Jeg har selv lige været til kagesmagning i Vejen i sidste uge, og smagte de selv samme 5 stykker kage. Kan kun være helt enig, at Jamaica kagen var den klart bedste. Det var en rigtig hyggelig aften med masser af kage :)

  SvarSlet
 4. Hvor ser de bare lækre ud :)

  SvarSlet