fredag den 25. marts 2011

forkølelse

Jeg var simpelthen den heldige ejer af ondt i halsen og tunghed i hovedet, da jeg vågnede i morges. Fluks måtte jeg aflyse en ellers dejlig dag med min søde lillesøster (som netop har afleveret sin fagprøve, wuhuu *kaster med flag*), hendes søde kæreste og min søde kæreste. Vi skulle ellers have spist sammen og det hele, men for det første har jeg det sikkert ikke bedre i aften, og for det andet vil jeg ikke smitte.
Ind til videre holder det sig heldigvis til forkølelsestilstand, hvilket ellers er en sjældenhed for mig, der altid ender med influenza og sengeliggen. Så jeg krydser fingre og skriver speciale og plejer min krop.
Ligger du inde med et godt råd mod forkølelse, så byd endelig ind.

7 kommentarer:

 1. Jeg har ikke rigtig noget andet end "god bedring"!
  Hvis jeg er forkølet og har ondt i halsen, drikker jeg masser af varm hyldebærsaft - det er balsam for en øm hals.
  Og en stoppet næse kan kun kureres med næsespray - det kunne jeg ikke leve uden!
  Håber du hurtigt bliver frisk igen.

  SvarSlet
 2. Øv med forkølelse!! :(
  Jeg plejer at drikke en enkelt rødvinsgrog eller to, for at kunne svede sygdommen ud. Jeg ved ikke om det er en myte eller om det virker, men hvis blandingen er god, smager det i hvert fald godt! ;)
  God bedring! :)

  SvarSlet
 3. Hvis du også har kriller i halsen så er det godt at gurgle munden med rigtig saltet vand. Hvis jeg gør det når jeg kan mærke jeg er ved at blive syg, så plejer det ikke at komme så langt.

  Eller, man kan få noget natur-medicin halløj der hedder Biotox, der er noget rød solhat ekstrakt som styrker immunforsvaret. Det skal også gurgles, og så synkes. Og det hjælper også!

  God bedring.

  Kærligst, Julie

  SvarSlet
 4. God bedring! Håber at det ikke sætter sig alt for meget. Jeg har været forkølet siden Madbloggertræffet nu, er ved at være godt træt af det.....

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 5. Øvøv - rigtig god bedring herfra!

  SvarSlet
 6. Hvor er I rare, og tak for jeres råd, omend jeg ikke har fulgt nogen af dem endnu :)

  Birthe, du må altså se at blive rask!

  SvarSlet
 7. Selv en kop the formår du at gøre interessant. Tsk! God bedring :)

  SvarSlet