søndag den 27. marts 2011

jeg har brug for din hjælp

Som nogen måske har opdaget, er jeg i gang med at skrive mit speciale. Specialet omhandler bloggingkultur, mere specifikt hvad der motiverer individet til at drive personlige blogs. Hvad der gør, at man mistænker andre for at være interesseret i, hvad man har fået til aftensmad, hvilket nyt tøj man har købt eller hvor man tilbragte sin weekend. Ligeledes er jeg interesseret i baggrunden for, hvad man vælger at blogge om, og hvad man ikke offentliggør.
Jeg skal foretage et fokusgruppeinterview (og muligvis nogle individuelle interviews) i denne forbindelse, hvorfor jeg håber, at nogle af jer bloggere har lyst til at være mig behjælpelig.

Har du en personlig blog, hvor du blogger om din hverdag og dine interesser, og har du lyst til at mødes med et par andre bloggere hjemme hos mig til en afslappet samtale om det at skrive offentligt om sin hverdag, så kontakt mig gerne på bittent [snabel-a] hotmail.com.
Skulle der mod forventning være tvivl, byder jeg naturligvis også på en bid kage. Jeg bor i Aalborg, så du skal naturligvis have mulighed for at transportere dig selv hertil. Jeg forestiller mig umiddelbart, at samtalen skal finde sted en hverdagseftermiddag/aften i uge 15 (den 11.-15. april), alt efter hvad folket synes. Dette må du derfor gerne tilkendegive din mening om i mailen, ligesom du meget gerne må oplyse adressen på din blog. Hvis du har mere lyst til at deltage i et individuelt interview på et senere tidspunkt, er du også velkommen til at kontakte mig.

Det skal naturligvis fremhæves, at alle udtalelser i specialerapporten vil være anonyme, med mindre andet ønskes af den enkelte blogger.
Hvis du ikke opfylder ovenstående kriterier, men kender nogen, der gør, må du meget gerne sprede ordet.
Jeg vil være dig evigt taknemmelig for din hjælp.

12 kommentarer:

 1. Årh... ville ellers meget gerne hjælpe dig, men Aalborg - Odense er en ret lang tur, vil dog gerne besvare på mail heller andet hvis det kan hjælpe eller du får brug for det :)

  SvarSlet
 2. Jeg kan sagtens, men uge 15 passer bare rigtig skidt da jeg er i Frankfurt der. Så hvis du ønsker et individuelt interview på et andet tidspunkt, både før eller efter, ville det være muligt :)

  /Lise

  SvarSlet
 3. jeg er altid back up hvis det er :)

  SvarSlet
 4. Og jeg bor i Schweiz saa der er desvaerre endnu laengere ;O) - jeg haaber du faar nogle gode interviews

  Lise
  http://detskalsmageafnoget.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Ej, ville da ellers gerne være med......dog liiiidt for langt ;-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 6. Jeg vil gerne hjælpe, hvis du er interesseret... Jeg bor i Aalborg, og har en personlig blog... (skriver fra min mobil lige nu, så derfor denne kommentar istedet for mail).

  Hilsen Helene

  (http://heleneharlund.com)

  SvarSlet
 7. Ærgerligt med jer, der bor så langt væk, ville ellers elske at interviewe jer :D

  Lise, tusind tak, det vil jeg huske på.

  Helene, det lyder godt, jeg giver nærmere besked senere :)

  Line, du er ikke backup, du er selvskreven deltager :D

  SvarSlet
 8. Jamen - jeg ved ikke, om du synes min blog er så spændende at uddybe dit speciale omkring - men jeg bor også i Aalborg, så hvis jeg kan hjælpe med noget, må du sige til =)

  SvarSlet
 9. Jenni, selvfølgelig, jeg er jo bare interesseret i at høre lidt om bloggeres tanker :) Jeg skal nok give nærmere besked.

  SvarSlet
 10. hey du!
  Ved ik om min er personlig nok, men hvis du mangler folk at interviewe, stiller jeg gerne op (bor også i aalborg....) Skriver selv speciale om de sociale medier, så ved hvor vigtigt det er at få al den empiri man kan...

  :-) Maria

  p.s. læste lige den her artikel før jeg så dit indlæg, måske du vil finde den interessant
  http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/413641:Danmark--Naar-internettet-flytter-hjemmefra?all=1

  SvarSlet
 11. Det lyder som et spændende emne.
  Kan desværre ikke være til meget hjælp, da jeg bor 4000 km væk fra dig (min søster bor i Ålborg, men det hjælper jo ikke noget)

  SvarSlet
 12. Maria, tak for din henvendelse, jeg kontakter dig senere angående eventuelt interview :) Også tak for artiklen.

  SvarSlet