lørdag den 26. marts 2011

verdens bedste pålægschokolade

Det var ikke kun den lækre müsli fra Allos, der var en kærkommen ny gæst i mit køkken. Der var nemlig også en pålægschokolade fra Løgismose, som jeg vil udnævne til verdens bedste. Angiveligt skulle I være så heldige, at den er spotvare hos Netto i den kommende uge, så af sted med jer!


Det der gør den alle andre pålægschokolader overlegen er dens tykhed. Man får virkelig noget chokolade på sit brød, hvilket vi vel alle kan blive enige om er positivt. Den smager af god kvalitetschokolade, men man skal selvfølgelig være glad for mørk chokolade for, at den vil fungere. Derudover skulle den være velegnet til at komme i varm mælk for en omgang varm kakao. Jeg prøvede den for nogle dage siden på friskbagte rugboller.

5 kommentarer:

 1. Jeg elsker den oss bar og har allerede spist hele pakken, haha!
  Jeg synes, at den er perfekt på knækbrød med en smule smør under, mums!
  Jeg må ha en pakke eller 2 i Netto så:)

  SvarSlet
 2. Uuuh, jeg må da vist også prøve den vidunderchokolade, nu hvor både du og MissMuffin giver den så varme anbefalinger :)

  SvarSlet
 3. Uhm den ser lækker ud. Man har aldrig kunnet få pålægschokolade hernede men lige pludselig var der et israelsk mærke ude men den lækreste tykke pålægschokolade. Efter et år var det slut. der var ikke nok der købte det. ØV for Nutella og pålægschokolade er altså IKKE det sammen. Knus og god weekend♥

  SvarSlet
 4. Halløj - serviceinfo - det er en fastvare og står sammen med det almindelige pålægschokolade :)

  SvarSlet
 5. Helt ærlig Bitten, kan man leje dig? Du bager jo hele tiden, det må virkelig være lækkert. Det er noget bedre end købeboller :)

  SvarSlet