Jeg kan desværre ikke huske præcis hvordan jeg forholdt mig til opskriften, ud over at jeg ikke ejede mørk balsamico og derfor prøvede mig frem med hvid i stedet, så I får bare den originale opskrift, som I kan lade jer inspirere af eller følge slavisk.
Velbekomme, vegetarer!
Brændende kærlighed til vegetaren
300 g kartofler
0,5 dl sødmælk
salt og peber
1 dl soltørrede tomater i olie
4 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
Balsamico, mørk
0,5 dl vand
Kog kartoflerne møre uden salt og hæld vandet fra. Pisk dem mens du tilsætter varm mælk. Smag til.
Skær tomater og hvidløg i strimler. Opvarm olien, tilsæt tomater og hvidløg og lad det simre, hvorefter du tilsætter balsamico og vand. Lad simre i et kvarter.
Tak, det er lige noget for en vegetar som mig :P
SvarSletDet ser rigtig godt ud. Jeg er jo ikke den vilde kødspiser, men kunne da godt forestille mig der skulle en god omgang krydderi til, hvis jeg skulle undvære bacon:-)
SvarSlet