fredag den 15. april 2011

følg mig alle vegne

Jeg vil forsøge at få blogget jævnligt omkring mit speciale, og da jeg gerne vil holde studie og privatliv relativt adskilt (og ikke belemre jer faste læsere med for megen studiesnak), har jeg oprettet en separat blog til dette formål. Jeg har smidt et link hertil ude i højre side, som interesserede er yderst velkomne til at blive fast læser på.

Samtidig vil jeg gerne opfordre jer til at følge mig på Twitter, fordi jeg er så overdrevet sjov :) Til de dovne forekommer mine tweets også i højre side af bloggen, hvis man scroller lidt ned på siden.

3 kommentarer:

  1. Det er en god idé! Jeg synes simpelthen din specialeidé er så spændende, og det er ret fedt hvordan du har kunne indkorporere noget, som du synes er spændende ind i dit studie. Gad vide om jeg kan koble psykologi og blogging til den tid? ;)

    SvarSlet
  2. Dejligt at et par af jer gider følge min specialeblog :)

    Janne, tusind tak! Det er dejligt at få at vide, at det man beskæftiger sig med, er spændende. Jeg er sikker på at du sagtens kan koble det, det meste af det jeg har med i mit speciale er alligevel socialpsykologisk.

    SvarSlet