torsdag den 15. oktober 2009

sas-dag og nye støvler

Det var som spået en herlig dag på uni, hvor vi først modtog undervisning i SAS. Derefter fik vi lov at lege, hvilket jo altid er det sjoveste. Og vi er bare rigtig gode til det! Hvilket resulterede i, at vi allerede kunne gå omkring klokken 16. Det var dog ikke helt problemfrit i dag, idet vi gang på gang kom til at lave dumme småfejl. Og i sådan noget kodning skal der ikke ret meget til for at fucke det ganske resultat op. Men det er jo det morsomme i det... Tror jeg. I hvert fald endte jeg med at finde fejlen (et 0 i stedet for et 1-tal), og vi kunne gå lykkelige hjem!

Min aften er indtil videre forløbet med at overveje, hvor jeg gerne vil i praktik, og hvad i alverden jeg skal skrive i en eventuel ansøgning. Det er godt nok svært! Især når jeg er tvunget til at søge uopfordret grundet manglen på virksomheder der er klar over, at de har brug for en sociolog. Det er næsten synd for dem.
Men nu har jeg i hvert fald researchet lidt og fundet mere præcist frem til, hvor jeg vil søge. Fremskridt. Så mangler jeg bare at få forfattet ansøgninger... Det kommer nok.

Til slut vil jeg lige vise jer et billede af mine nye vinterstøvler, taget med min telefon da jeg kom ind af døren i dag, så derfor manglen på kvalitet:


Og som om det ikke er nok, skal I da også have et billede af min aftensmad her den anden dag, som jeg glemte at poste på dagen:

3 kommentarer:

 1. Næh dog, hej Bitten, lang tid siden. :) Jeg fandt dig lige via Janne, så jeg ville da lige sige hej.
  Har du blogget her hele tiden? :)

  SvarSlet
 2. lækre støvler lille Bitten :) er de blevet mere fodvenlige?

  SvarSlet
 3. Ulrik: Selv hej :) Nej jeg er faktisk først startet for nylig, så du er ikke gået glip af det helt vilde ;)

  Line: Jeg bar dem kun på uni i går, så de har endnu ikke haft chancen for at blive gået til. Men tak!

  SvarSlet