lørdag den 31. oktober 2009

søsterhygge!

Denne dag har jeg primært spenderet med min fine søster! Dog lagde jeg ud med at bage en kage, som vi skulle spise senere på dagen. Jeg ville prøve en "Amerikansk chokoladekage", som er en almindelig kage i springform delt i 2 bunde med et lag creme imellem. Cremen bestod sådan set bare af smeltet chokolade blandet op med æggeblommer og vendt i flødeskum. For første gang prøvede jeg at smelte chokolade i mikroovnen, det var rigtig let og vellykket. Men hvordan er det lige præcis man overbeviser sin hjerne om, at det her ikke omgående skal slubres i sig?


Da søsteren min ankom, kunne jeg meddele hende den glædelige nyhed, at jeg netop havde bestilt 2 billetter til forpremieren på New Moon den 19. november! Da mailen fra Biozonen raslede ind i min indbakke, sad jeg sekundet efter i lang telefonkø til billetbestillingen. Og så var de i hus! De blev endda også afhentet i dag, så nu kan ingen tage glæden fra mig.
Vi tog omgående ind i byen, da indkøb til diverse pakkekalendere blandt andet skulle foregå. Det var en virkelig hyggelig udflugt, hvor vi blandt andet lagde vejen forbi Salling for at få en oldemorbolle.

Efter et par timers byvandring tog vi bussen tilbage til mig - en lang og kedelig bustur, når man er træt efter at have gået en del. Så dette var ikke just dagens højdepunkt. Men straks efter ankomsten til mit hjem besluttede vi os for at fremstille føde. Jeg havde indkøbt til tortillas, og de smagte dejligt. Saucen dertil var dog en anelse stærk.


Aftenen stod på lidt Animal Planet og derefter film. Tv2 Film viste tilfældigvis The Grudge, som vi fandt ud af, at ingen af os havde set før - og det ved vi nu hvorfor! Hold op den var kedelig. Men okay, jeg var også blevet advaret af diverse personer, følte bare, at jeg måtte se den på et eller andet tidspunkt. Hvem er det lige, der finder små, blege kineserdrenge uhyggelige? Eneste lyspunkt for mine små øjne var den altid nuttede Jason Behr. Heldigvis bød aftenen ligeledes på the og kage.


Jeg ved ikke helt med den der kage... Under creme-processen mislykkedes det lidt at blande flødeskum og smeltet chokolade-blanding optimalt, så der kom klumper i. Og så skulle kagen stå i køleskab så den kunne "sætte sig" - hvilket bare gjorde, at selve kagen blev tør og kedelig. Men altså, den kan da spises, og jeg regner med at tage resten med hjem til mine forældre i morgen.

4 kommentarer:

 1. Uhm, olle-boller.. Jeg har arbejdet i bageren og spist ufatteligt mange oldemor boller, de er bar så gode når de kommer ned om morgenen og er lune. Mums! Dem, jordbærkager og berlinere har jeg spist i enorme mængder, det er virkeligt noget af det bedste:)

  SvarSlet
 2. Mmh, jeg kan forestille mig, at de er endnu mere fantastiske i lun tilstand!
  Jeg så også sådan en skovbærdrøm, du viste i din blog, og blev næsten fristet. Dem skal jeg da også smage en dag.

  SvarSlet
 3. Nu holder du med alt det bageri!! :D Hehe! Måske var kagen tør, men den ser nu godt ud. Pyha, forsalget til New Moon starter idag til præmieren, men jeg har ingen monetos!

  SvarSlet
 4. åh Bitten, tror du ikke vi kan convertere den kage om til cupcakes :)
  Jeg hader dig forresten lige nu, for at have tickets til twilight. du er ussel! ;)

  SvarSlet