fredag den 14. maj 2010

beklædningsinvesteringer

Jeg har købt nyt tøj i dag! Findes der nogen bedre følelse? Næppe. I hvert fald ikke, når man gør det lige så sjældent som jeg gør. Og når man faktisk ikke "burde", fordi man sparer op til at få fjernet visdomstænder, men bedømmer, at indholdet på kontoen er så godt, at man kan tillade sig det. M-m-mmmh! (Sagt på en måde, som jeg kunne forestille mig, at Deacon fra Kongen af Queens ville gøre det).

Jeg startede faktisk hos frisøren, hvor jeg fik genetableret mit pandehår - men jeg bringer ikke billede, fordi det sidder elendigt lige nu. Det var dejligt at få gjort.
Så jagtede jeg egentlig et par jeans... Men inde i Sisters Point, hvor der var nogle rare, hullede af slagsen, magter de ikke helt det med tøjstørrelser. Man kan ikke sige størrelse "T36"! Folks røvstørrelse og benlængde matcher altså ikke altid! Så jeg gik skuffet derfra igen, og ind i trygge omgivelser, altså H&M. De havde aaalt for meget tøj, som jeg gerne ville eje! Sjældent har jeg været så fristet. Men jeg måtte jo begrænse mig. Så i den første H&M blev det til et par korte, brune shorts (nogle, som jeg købte et par i sort af sidste år, men som nu sidder lidt for løst, fordi jeg åbenbart tabte mig). De var nemlig til halv pris. Da jeg gik i den anden H&M, måtte jeg langt om længe give efter for et par mørke denim leggins, nu hvor jeg ikke kunne finde jeans. Jeg fandt også en 3pak med trusser til halv pris. OG SÅ! Vigtigst af alt. En top, som jeg virkelig overvejede, om jeg skulle købe - og som jeg absolut ikke behøvede overveje så længe. Jeg er normalt ikke til statement-t-shirts af nogen art, fordi det altid (i H&M i hvert fald) er irriterende "I heart shoes", "Addicted to shopping" eller andet intetsigende, som ikke just beskriver mig. Så faldt jeg altså over denne:


Og det endte altså med, at der ikke var nogen vej udenom, jeg måtte eje den. H&M kan jo godt, hvis de bare gør det i samarbejde med andre! Jeg synes simpelthen den er så sød og teksten og billederne er så fin. Okay, jeg er meget forelsket i den. Og når man er det, gør det bare slet ikke noget, at man har brugt penge, man måske ikke burde. ♥. Mit næste skridt er at finde ud af, hvordan jeg skal bære den, for det er jo sådan en oversize-sag med store armåbninger og den slags. Men jeg kan ikke vente!

Opdatering: Nu har jeg også prøvet den på, med en sort tank top under! Jeg elsker den endnu højere.

4 kommentarer:

 1. Jeg synes den klæder dig rigtig godt, og specielt med den sorte top indenunder :) I øvrigt går jeg altid langt udenom Sisters Point. Synes deres tøj er i en elendig kvalitet, og til alt for mange penge.

  SvarSlet
 2. Jeg takker :)
  Tror kun jeg har ejet et par bukser derfra en enkelt gang, og kan ikke huske kvaliteten. Det er årevis siden. Syntes bare de jeans var så fine, og så var de jo på tilbud. Men ak!

  SvarSlet
 3. Ja det er ikke sådan med de tilbud :P Jeg vil personligt meget hellere handle i H&M, hvis man sammenligner pris og kvalitet. Men af en eller anden grund, så køber jeg stort set aldrig mit tøj der, selvom de faktisk har nogle fine ting engang imellem. Tror jeg er blevet lidt skadet af at have siddet i en tøj-engros virksomhed :P

  SvarSlet
 4. Hvor er den bare fin. Men jeg har altså købt den irriterende med skoene ;)

  SvarSlet