tirsdag den 25. maj 2010

det forsvundne tegn


Jeg kom vist til at love at skrive et lille indlæg om Det forsvundne tegn af Dan Brown, som jeg netop har læst færdig. Det eneste jeg vil sige er sådan set, at jeg godt kunne lide den. Ja, den er typisk mr. Brown, og ja, handlingen er mere eller mindre den samme som de to andre med Robert Langdon. Men den var spændende, og hvis ikke mere, så i hvert fald lige så god som de andre bøger jeg har læst af ham. Og den sneg sig endda ind i min underbevidsthed, da jeg en nat havde et mareridt om en klam, skaldet mand. Så det må man give ham.
Jeg har dog opdaget, at jeg ikke er speciel fan af Langdon - og jeg er temmelig sikker på, at det er fordi han bliver spillet af Tom Hanks, som jeg har et eller andet dybt imod.

Jeg skylder jer forresten at sige, at jeg er startet midt i iForms 5-kilometers løbeprogram, og håber, at mine knæ vil følge med denne gang, hvilket det heldigvis lader til. Jeg har jo været oppe og løbe næsten 5 kilometer (26 minutter) i træk før, men denne gang vil jeg gerne færdiggøre det og vedligeholde mit løb. I denne anledning har placeret en lille feature øverst til højre på bloggen, hvor mit program for den igangværende uge er beskrevet. Ugenummeret er altså fra programmet, og ikke kalenderugen. Så kan I rigtig følge med i, hvor langt jeg løber!

4 kommentarer:

 1. jeg synes faktisk at den er lidt småvoldsom flere steder i forhold til de andre :)

  SvarSlet
 2. Jeg er enig med dit ift. bogen. Det er lidt den samme "opskrift" som de andre, men stadig spændende nok!

  Følger spændt din løbe-fremgang :D

  SvarSlet
 3. Line; Jeg kan godt lide voldsomhed, nok derfor ;) Ej faktisk var jeg mere påvirket af det med ham der brændte i Engle & Dæmoner.

  Janne; Det er godt at nogen gider følge :D Jeg følger det også spændt, haha.

  SvarSlet
 4. jamen jeg er også selv en stor fan af voldsomhed ;)

  SvarSlet