torsdag den 13. maj 2010

kick ass!


Altså the movie. Den så jeg med Line i mandags. Den opmuntrer mig til at gå i ungdoms-mode og sige: Totalt fed film! Nice! (Hey, det er vist første gang, jeg har brugt det ord). Vi var helt oppe at køre efterfølgende og lagde mange planer om, hvordan vi to skulle fungere som superhelte i fremtiden. Det kan man næsten ikke undgå efter at have set den film, fordi det hele bare er så fedt.
Superheltefilm har virkelig aldrig været mig, og jeg har skulle lede længe efter noget mere intetsigende. Nu påstår den søde Kick Ass godt nok, at vi alle mindst én gang har drømt om at være superhelte, men jeg har altså ikke. Højst en Power Ranger. Men denne film synes jeg godt nok også er noget andet end det lort, filmindustrien indtil nu har spyttet ud med kappeklædte mennesker der tror, at de kan redde hele byer eller verdener. Den her rørte mig dybt i mine superhelte-kanaler. Og også i mit hjerte på visse tidspunkter, da den ikke bare er dum og overfladisk underholdning. Det sker sjældent med denne type film, men jeg tror jeg kan finde på at købe den, når den udkommer!
Det ville dog hjælpe, hvis de lavede en censureret version, hvori Red Mist ikke var med. Åh jeg hader ham! Det er først gået op for mig her efterfølgende. Han er så grim, at jeg får lyst til at kradse mine øjne ud, og så dum, at jeg godt kunne finde på at kradse hele vejen ind til hjernen. Men det er nok meningen, at man skal have det sådan med ham, trods alt.

Noget helt vildt andet er, at Line havde været så elskværdig at købe mig visse ting fra det tyske land, som jeg også fik i mandags :D

4 kommentarer:

 1. 1. Forstår ikke helt frustrationen over Red Mist, han ser da vældig morsom ud i traileren. Og ikke mindst skide skæg (skuespilleren) i Superbad, hvor han bl.a. på uforklarvis nedlægger en super lækker tøs.

  2. Hmm, jeg må gå til modstand imod dine postulater omkring superheltefilm. Hollywood har produceret mange virkelig elendige af slagsen, men et par stykker sejrer nu alligevel. Batman Begins, The Dark Knight, Iron Man 1 (og måske 2) samt Supermand (den nyeste samt nogle af de gamle).

  3. Jeg skal se Kick Ass engang :D

  4. Har selvf. drømt om at være en superhelt (men er også en dreng/mand). Husker dog ikke, hvilket type superhelt, jeg har drømt om at være.

  SvarSlet
 2. Hahahaha! Det lyder VIRKELIG til, at du ikke kan udstå Red Mist. Det lyder i hvert fald meget, meget, meget voldsomt. Men er det en film, som man gider se, hvis man ikke er til noget, der har bare LIDT at gøre med action?

  SvarSlet
 3. han er altså også en irriterende pest! men for dælen en god film :)

  SvarSlet
 4. Jamen Michael, han er bare grim og dum! Men selvfølgelig et ok element i filmen :) Man skal jo have nogen at hade.

  Janne; Det ved jeg ikke, du skal ikke spørge mig om noget der bare ligner filmgenrer :P Men den er virkelig sjov og god.

  Line; JA! Du føler med mig :) Det er kun folk, der ikke har set filmen, der undrer sig.

  SvarSlet