tirsdag den 11. maj 2010

struktur i køkkenskabene

Oh kære læsere, jeg forsømte jer. Jeg lovede jer en blog om mine meget interessante køkkenskabe. Lige nu besøger jeg mine forældre, og kan derfor få tid til et lille indslag - jeg må gøre det, mens tid er, da der er mange andre ting, jeg higer efter at blogge om!

Jeg fik jo et anfald af det man i daglig tale kalder rengøring, og det gik ud over mine køkkenskabe. Hold op hvor kan man efterhånden have mange ting, der er blevet for gamle, og som man ikke vidste man havde. Eksempelvis fandt jeg til min store glæde 3 poser mikroovns-popcorn.
Nå men der er to skabe, jeg vil tale om. Det ene skab ser efter struktureringen nu sådan ud:


Er det ikke fornemt? Øverste hylde indeholder en masse forskelligt. Anden hylde har jeg valgt at indrette med mine forskellige former for cupcakepynt. Min favorit-afdeling. Den nederste hylde er dedikeret til varme drikkevarer - og det er gået op for mig, at jeg har et ret bredt udvalg af the.

Det andet skab er mit mel- osv.-skab.


Det er egentlig her, jeg har gjort mest. For jeg har kommet alle mine forskellige sukker- og kerne-arter i bøtter! Det betyder så bare, at jeg skal i Ikea og have endnu en ladning af deres plastbøtte-pakke med mange forskellige slags til 25 kr. Jeg havde bare så mange forskellige rester af alt muligt i det skab... Og jeg vil gerne komme al min mel i bøtter på samme måde, men jeg har for det første ikke bøtter nok, og for det andet ligner meltyper ofte hinanden, så de skal have labels. Ikea har desværre ikke nogle label-bøtter, så enten må jeg være kreativ, eller også må jeg finde et sted der har den slags.
Hvorfor er der ikke nogen, der førhen har fortalt mig, at det er meget fiksere at have alle disse ting opbevaret i bøtter? I stedet for deres respektive poser, hvor det bare sviner og er umuligt at have med at gøre.

2 kommentarer:

  1. Hmm..
    Nu tror jeg også jeg vil finde bøtter og proppe ting i..

    SvarSlet
  2. Hvornår var det, du kom og ordnede vores? Ps, elsker struktur :D

    SvarSlet