onsdag den 19. maj 2010

litterære udfordringer

Nu sidder jeg her på min praktikplads, og har netop færdiggjort en opgave, hvorfor jeg tager en velfortjent blogpause.

I dag har jeg sendt min kommende vejleder en banebrydende mail. Eller. Jeg skal jo have en specialisering i mediesociologi her til efteråret (sammen med socialpsykologi), og den er selvvalgt, hvorfor jeg selv har skulle udforme mit pensum. Rimelig fedt at kunne få lov at vælge lige hvad man har lyst til. Det er dog en utrolig omfattende opgave! Sådan lige at skulle finde 1500 siders litteratur om emnet. Meh. Jeg har brugt lang tid på det, og nu har jeg sendt hende en indtil-videre-pensumliste, som i alt omfatter 1268 sider, jeg gerne vil læse. Dreudover nogle forespørgsler til nogle artikler, jeg mangler, og yderligere bøger jeg lige skal have undersøgt for relevant indhold. Det føles som noget af en lettelse endelig at have noget færdigt, så nu håber jeg bare, at hun kan lide, hvad hun ser.
Jeg glæder mig sådan til at komme i gang med det!

Inden jeg tænker for meget i de baner, skal jeg dog liiiige have færdigskrevet min erfaringsrapport her på dette semester - den omfatter pt 3178 ord, og skal omfatte 4-6000 ord. Jeg satser op at få en åbenbaring, når jeg på næste fredag er færdig herude (snøft!), så jeg kan få lortet færdigt. Så venter en eksamen deri.

2 kommentarer:

  1. Kun hvis man vælger, at det skal være hårdt :P Hvis man som mig fx ikke er tilfreds med nogle af de udbudte specialiseringer, og opretter én selv.

    SvarSlet