fredag den 21. januar 2011

c25k

Måske erindrer i, at jeg engang fulgte I FORMs 5 kilometers løbeprogram. Første gang inden jeg begyndte at blogge, og der kom jeg næsten op at løbe de 5 kilometer. Anden gang mens jeg havde bloggen, men der begyndte jeg at få smerter, og stoppede derfor igen. Jeg kan faktisk rigtig godt lide deres løbeprogram, men denne gang har jeg valgt at kaste mig over de 5 kilometer på en ny måde. C25K står for Couch to 5 km. Og selv om jeg egentlig relativt sjældent befinder mig i min sofa, tiltaler dette mig. Især efter jeg opdagede, at man kunne få en applikation til telefonen som hjælp.
Jeg har hentet applikationen til min SE x10 mini. Den gør, at man kan lytte til sin egen musik på telefonen og samtidig få at vide, når man skal skifte tempo. Det er faktisk vældig smart. Imidlertid er applikationen ingenlunde optimeret til x10 mini, hvorfor det er svært at ramme de forskellige funktionstaster på skærmen, og umuligt at logge ind på Facebook derigennem. Twitter derimod fungerer udmærket. Men jeg kan stadig bruge applikationen til det vigtigste, så det er fint nok. Lige nu er jeg glad for den, men jeg ved ikke hvad jeg gør på tidspunkter, hvor jeg ikke har løbetøj med lommer.
Jeg gennemførte min første tur i dag, og det gik rigtig godt. Man skal løbe meget oftere end med I FORM (i dag skulle jeg i 20 minutter skiftevis løbe 60 sekunder og gå 90 sekunder), så det bliver ikke helt så kedelig en tur. Jeg havde ingen problemer på noget tidspunkt, så det er en god start. Jeg håber min krop er med på dette løbeprogram!

6 kommentarer:

 1. Sådan :D

  Ps: Beklager det korte svar!

  SvarSlet
 2. Jeg takker for svar, på mit spm på Twitter :D

  SvarSlet
 3. Ih, hvor sjovt! Jeg har lige downloadet de samme poadcasts! :) Jeg tror, jeg vil ud i dag og prøve :)

  SvarSlet
 4. Nej hvor smart med den applikation. Jeg har godt nok bare en alm. dødelig tlf uden alt det smarte lir, men medieafspiller kan jeg da diske op med!

  Vil du ikke give et link, til den app. du har hentet? Kan se der er flere derinde...

  SvarSlet
 5. BillyRubin, jeg søgte bare på "c25k" på Android Market, og så dukkede den op :)

  SvarSlet
 6. Spændende at blive coachet på den måde! Jeg har også været ude at løbe i dag - først nu er vejene uden is, og hvor er det dog dejligt at få rørt sig.

  SvarSlet