tirsdag den 4. januar 2011

swap-bot

Den fine Line introducerede mig for et godt stykke tid siden for Swap-bot. Det går i bund og grund ud på, at man får tildelt en partner et hvilket som helst sted i verden, til hvem man skal sende et brev eller en pakke. En anden person sender så ligeledes en pakke til en. Man kan tilmelde sig forskellige swaps med forskellige emner som eksempelvis slik, sokker eller hjemmelavede kort. Der er kort sagt lidt af hvert. Jeg synes det er et virkelig hyggeligt koncept, fordi man glæder andre mennesker, og samtidig selv modtager hyggelig post.
Jeg har gennemført et par elektroniske swaps, hvor man blot sender mails til hverandre, og det har faktisk også været hyggeligt. Der var blandt andet en, hvor man skulle sende billeder af sit juletræ.
Derudover har jeg for nylig gennemført min første fysiske swap, hvor emnet var sokker. I denne forbindelse modtog jeg disse virkelig søde og bløde sokker:


Jeg synes det er så hyggeligt at modtage pakker, så jeg har tænkt mig at fortsætte. Derfor har jeg blandt andet tilmeldt mig en Super Simple Tea swap, hvor jeg skal sende et par thebreve til 3 forskellige partnere, alle bosiddende i USA.

3 kommentarer:

 1. Ej, hvor spændnede, det tror jeg da jeg skal kigge meget nærmere på. Jeg synes det er sjovt at udveksle ting, selvom jeg har lidt dårlige erfaringer, så skal det da ikke komme dette til last :-)

  Fine sokker....

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 2. Ej hvor sejt! Det tror jeg da jeg skal kigge på, men er også bange for jeg ikke får taget mig sammen til at sende.. :(

  SvarSlet
 3. Birthe, jeg synes det er så hyggeligt :) Især fordi nogle af de ting man modtager er ting, man ikke kan få herhjemme.

  Janne, så skal du nok ikke signe dig up :p Man får dårlige ratings hvis ikke man sender jo, hehe.

  SvarSlet