I går lod jeg mig kraftigt inspirere af
Carina til mit aftensmåltid. Jeg bliver altid så sulten af at læse hendes blog, og især denne opskrift kunne jeg ikke vente med at prøve. Jeg synes oftest at en almindelig dansk hakkebøf er kedelig, og tænkte, at disse italienske måtte være den pimpede version heraf. Og ganske rigtigt, de var virkelig gode, smagfulde og saftige. Til bøffen lavede jeg en tomatsalat af små tomater, løg, blandet salat, en rest mozzarella (som jeg har et flip med lige for tiden), lidt balsamico og olie. Jeg kunne desværre ikke finde jordnøddeolie, som Carina ellers har brugt i sin opskrift, så det må jeg have til gode. Til salaten blev serveret nogle ristede hvidløgsmandler, som faktisk også var en dejlig oplevelse, og et Pampas-brød fra Føtex.
Italienske hakkebøffer
500 g hakket oksekød
2 spsk grøn pesto
1 bdt hakket basilikum
Salt og peber
Kødet røres med pesto og basilikum, bøfferne formes og krydres inden de gennemsteges.
Hvidløgsmandler
100 g mandler
En smule olie
2 fed hvidløg
Olien varmes på en pande. Mandler og presset hvidløg tilsættes og steges let, til det begynder at tage lidt farve. Server på en salat.
Det ser vildt lækkert ud :)
SvarSletDet ser virkelig godt ud, uhmmm :-)
SvarSletMange hilsner
Birthe
Godt, du kunne lide opskriften :D Jeg er i hvert fald sikker på, at vi også nok skal få det igen på et tidspunkt :)
SvarSlet