søndag den 2. januar 2011

mit nytår

Så er vi på dag 2 i det nye år, også kaldet 2011. Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det, det er jeg i hvert fald. Det var en hyggelig aften med mine forældre, min søster, hendes kæreste og Daniel. Desværre valgte min mave at volde lidt problemer ala småkvalme, så aftenen blev ikke helt så morsom, som den kunne have været. I hvert fald fik jeg ikke så mange drinks. Heldigvis valgte den først at brokke sig efter forret og hovedret, som var umådeligt lækre. Forretten var de samme filokurve med tigerrejer, som jeg lavede sidste år, de er altså en succes. Hovedretten var en oksetingest i ovnen med hasselbackkartofler og en lækker sauce til. Jeg er ellers ikke til oksekød, men denne formåede min søsters kæreste at få lavet så perfekt, at jeg elskede den. Kransekagen stod jeg selv for, og den blev også virkelig vellykket. Jeg lavede den efter opskriften af frøken Det Søde Liv.


Og så får I da lige et billede af mig som var sølle i en af min søsters kærestes trøjer... Jeg havde det altså ikke så dårligt som jeg ser ud til på det billede :P Men var ret træt af, at min mave skulle irritere mig på præcis denne aften.


Dagen i går var også rigtig hyggelig, den blev fortsat tilbragt hos min søster og hendes kæreste med Little Big Planet, chips, pølsehorn, juleslik, Tegn&Gæt og Ego. Perfekt tømmermændsdag uden tømmermænd.

3 kommentarer:

 1. Ikke blot din mave, der var på tværs. Havde også en træls maven oven på maden. En konstant overdrevet mæthedsfornemmelse prægede aften.

  Desmere manglede jeg søvn eller maven tog alle kræfterne. kæmpede med at holde mig vågen fra en 22-23 tiden :S

  Men en hyggelig aften havde vi :D

  SvarSlet
 2. Træls at du havde det halvdårligt, men det lyder til at I har fået noget lækkert mad - og sikke en flot kransekage!
  Jeg elsker filokurve med tigerrejer og synes også at de er ret dekorative :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 3. Michael, jeg var i hvert fald ikke præget af nogen mæthed. Tror det var for megen mavesyre, som nærmere gav mig en sulten følelse. Men jeg hyggede mig også!

  Birthe, vores mad var rigtig dejlig. Og tak :D Det er min første "rigtige", sidste år lavede jeg bare stænger.

  SvarSlet