tirsdag den 25. januar 2011

ny swap "I can't buy THAT here"

Jeg har tilmeldt mig en ny swap ved navn "I can't buy THAT here". Den går ud på, at man skal sende sin partner en eller flere ting, som er let tilgængelige der hvor man selv bor, men som vedkommende ikke selv kan få i sit eget land/område. Jeg tænker især i slik eller andre mindre og sendbare madvarer, fordi jeg så kan sende lidt flere ting.
I denne forbindelse kunne jeg godt bruge dit råd - hvad kan man få i Danmark, som er mere eller mindre unikt for dette land?
Nu har jeg jo ikke selv været så meget rundt i verden, så alle råd er yderst velkomne.

10 kommentarer:

 1. Sådan en swap har jeg deltaget i :) Jeg sendte bl.a. TOMs chokolade - især skildpadden var et hit hos modtagerne!

  SvarSlet
 2. Makrel i tomat måske ;) Eller leverpostej. Da jeg boede i Bruxelles, var det i hvert fald ikke det mest lettilgængelige.

  SvarSlet
 3. Jolly cola :D Selvom det sq også er svært at få herhjemme..
  Ellers er TOMs en god ide!

  SvarSlet
 4. Den har jeg også læst om, og jeg tænkte også at det ville blive svært at finde noget godt. så jeg glæder mig til at se hvad du finder på :)

  SvarSlet
 5. Lakrids! man kan simpelthen ikke få ordentlig lakrids andre steder end i dk ;) og har faktisk fået af vide af flere at pålægschokolade også er rimeligt unikt, men det ved jeg ikke :)

  /Lise

  SvarSlet
 6. jeg har også hørt at pålægschokolade er ret dansk't :) jeg har også før sendt toms skildpadder og hun blev så glad :) de skal bare pakkes virkelig godt ind. hva med de der tivolistænger osv? sismofytter er også danske :)

  SvarSlet
 7. Som Line skriver er skildpadder godt at sende har jeg erfaret - og cocio også. Jeg ved ikke om Cocio kan fås andre steder, men min bror i USA eeeelsker dem :-D

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 8. Jeg har forresten givet dig en award! :) Du kan læse mere her

  SvarSlet
 9. Lakrids er et hit i udlandet, ellers stimorol (lakrids) tyggegummi - det er både amerikanere og britere crazy med

  SvarSlet
 10. lidt forsinket, men ja.. Vil også sige Cocio.. Thomas har en veninde i Schweiz som blev jublende lykkelig over at vi havde en cocio med til hende der i julen.. Hun havde aldrig smagt noget der lignede da hun første gang prøvede den her i DK for mange år siden.. Hun er afhængig, som Thomas siger.. :p

  SvarSlet