mandag den 17. januar 2011

orden i klædeskabet

Nu har jeg efterhånden ryddet op og ud i mit tøj et par gange i løbet af relativt kort tid, så jeg kun ejer tøj, jeg enten går med eller kan se mig selv i. Men det har bare ikke rigtig hjulpet på ordenen, da klædeskabet, som fulgte med lejligheden da jeg flyttede ind, kun er udstyret med en enkelt hylde. Så det har ind til nu drejet sig om en hylde med tøj, en stof-hænger og en flyttekasse i bunden fyldt med alt muligt og et bjerg af tøj ovenpå. Meget uoverskueligt, og jeg har bare ikke kunne finde flere hylder i den rette størrelse.
Men i lørdags indkøbte jeg et Antonius-stativ fra IKEA, som må siges at være en relativt perfekt løsning. Så meget rodede jeg i processen:


Nu ser mit skab således ud - uden og med tøj:Jeg købte 6 trådkurve og en enkelt stor plastikskuffe til sengetøj og håndklæder. Nu kan jeg rent faktisk få fat i mit tøj! Skufferne på den øverste, og eneste, hylde hører rigtigt til i stofhængeren, men der kan de ikke længere komme ind på grund af Antonius.

2 kommentarer:

  1. Hvor træls med din klædeskabssituation før men hvor lækkert med den nye løsning. Det ser perfekt ud :)

    Jeg har fire tøjhylder i mit skab, og den ene har jeg givet til Jens. Jeg frygter at han kræver endnu en (to til hver - det er vel egentlig retfærdigt...) når han flytter ind, for alt mit tøj kan da ikke være på to hylder. Altså. (Og nej, Antonius kan ikke være i mit skab ;))

    SvarSlet
  2. Det er jo intet mindre end perfekt

    SvarSlet