Hummingbird chokoladecookies
12 stk (meget store)50 g usaltet smør
450 g mørk chokolade, grofthakket
2 æg
170 g lyst muscovadosukker
1/4 tsk vanilleekstrakt
85 g hvedemel
½ tsk salt
½ tsk bagepulver
Forvarm ovnen til 170 grader.
Smelt smør og halvdelen af det hakkede chokolade over vandbad (alternativt mikroovn), til det er smeltet.
Pisk æg, sukker og vanille godt sammen. Hæld chokoladeblandingen i, og pisk ved lav hastighed, til det er godt blandet.
Si mel, salt og bagepulver sammen i en anden skål, og rør det i chokoladeblandingen ad 3 gange – rør godt efter hver gang.
Fordel til sidst resten af det hakkede chokolade i blandingen.
Læg 6 lige store klatter dej på 2 klargjorte bageplader. Sørg for, at der er god afstand, så kagerne kan flyde ud under bagningen.
Bag kagerne i ca. 10 -15 min – check regelmæssigt efter 10 min. De er færdige, når overfladen begynder at revne og skinne.
Lad kagerne køle lidt af på pladerne, før de vendes ud på en bagerist og køler helt af.
Dejligt at se, at man sagtens kan lave 10 stk. ud af opskriften :D Så bliver det ikke et helt måltid, når man tager en :P
SvarSletJeg kan også anbefale cheesecake-brownien med hindbær. Den er fabelagtig!
SvarSletMums, de ser virkeligt lækre ud, Og meget chocolatey - lige my kind of cookie!
SvarSletJeg MÅ bare have fat i den bog - og hvor ser de skønne ud :-)
SvarSletMange hilsner
Birthe
Haha, skønne fornemmelser bitten:)
SvarSletJeg ønsker mig virkeligt også bogen, endnu mere efter denne skønne opskrift:)
Carina, puha det kan jeg godt forestille mig, at det må have været, hvis du kun havde lavet 6! Synes 10 giver dem en fin størrelse.
SvarSletDet er en rigtig dejlig opskrift, og ud fra denne kan jeg snildt opfordre alle til at investere i bogen :)
Min mund løber i vand lige nu, er du gal de ser gode ud!
SvarSletDe ser virkelig gode ud!
SvarSletDe ER virkelig gode! Især på selve dagen.
SvarSletNøj.. tror jeg vil lave dem til Mads fødselsdag :D
SvarSletSå fik jeg prøvet dem og hvor var de skønne.. Så skønne at kæresten spiste 6 indenfor 6 timer og efterfølgende plagede mig om at bage flere.. De smagte skønt!!!
SvarSletKærligst Lea