mandag den 24. januar 2011

udmattende dag

Jeg har haft en lidt hård dag i dag. Jeg har været på arbejde, og vi har i denne uge en praktikant i vores afdeling, som jeg blandt andet skal hjælpe med at oplære i Gallup PC. Nu er jeg jo ikke ligefrem ekspertbruger i Gallup, da det har alverdens funktioner, og jeg kun har arbejdet med det i forholdsvis kort tid, så jeg var lidt nervøs op til. Men samtidig glad, fordi det er en kæmpe tillidserklæring fra min afdeling. Tænk at jeg, knap et år efter jeg selv var praktikant, får til opgave at lære en anden at bruge programmet - de må virkelig stole på mine evner :P Og det endte såmænd også med at gå helt fint. Dermed ikke sagt, at jeg nogensinde skal være lærer...
Derudover spurgte min chef, om jeg kunne komme og hjælpe til i morgen, fordi de skal have to store workshops onsdag, som de mangler forberedelser til. Det ville jeg selvfølgelig gerne, selv om jeg normalt kun arbejder mandag og torsdag.
Lige nu skal jeg i gang med at lave min aftensmad, som består af stegte kyllingelår med pastasalat efter en Arla-opskrift. Det skal I nok få lov at høre mere om.

1 kommentar:

  1. Du bevæger dig rigtigt op i arbejdsmarkedet. Der er ikke langt til en chefstilling :P

    SvarSlet