søndag den 25. oktober 2009

...kate? ♥

Jeg må jo nok tilstå, at jeg har været på killinge-kig i weekenden... Og se lige, hvad jeg fandt, som gerne vil bo hos mig om 5 uger:



Er hun ikke bare noget af det dejligste?
Der var i alt 4 killinger hos ham, jeg var ude hos. Jeg havde i forvejen modtaget billeder af dem, og må nok indrømme, at hende her fangede min opmærksomhed fra første blik. Jeg kan simpelthen ikke stå for katte i disse farver! Og nu, hvor jeg ikke længere har Mix, er jeg jo nødt til at have en ny af den slags. Det var vist også meget heldigt at jeg havde forelsket mig i hende, for de 2 af killingerne ville slet ikke komme frem, mens vi var der. Men hold op, hvor var hendes helt sorte bror også kær! Jeg ville næsten ønske, at jeg havde plads til et hav af katte. Men efter at have holdt hende her blev jeg kun mere forelsket i hende, og beslutningen var ikke svær at træffe. Hun var meget nervøs i starten, men jeg kunne allerede på den korte tid føle, at hun vænnede sig mere og mere til mig. Åhh.



Med hensyn til navnet har det været rigtig svært at finde et fint pigenavn til en kat. Jeg ligger inde med et væld af skønne drengenavne, men det kan jo ikke bruges til noget i dette tilfælde. Da jeg tog derfra havde jeg ikke fastlagt mig på et navn til hende, men så var det, at jeg kom til at kalde hende Kate... Og nu kan jeg ikke stoppe igen! Slet ikke fordi der efter mange timers tænken ikke er kommet noget navn op i mine tanker, som overhovedet kan måle sig med Kate. Kate passer så godt til hendes farver og hendes lille, feminine katte-ansigt! Så det ender højst sandsynligt med, at hun må påtage sig det navn, hvilket jeg håber, at hun er tilfreds med.

2 kommentarer:

  1. Hun er dybt bedårende..
    Og ligner Mix :D

    SvarSlet
  2. en skilpaddekat :D jeg skal forevigt kalde hende Skille og kysse, kramme og kæle for hende :)

    SvarSlet