torsdag den 7. oktober 2010

champignonsuppe

Jeg nåede lige indenfor døren efter en arbejdsdag, og så gik jeg i gang med at lave mad. Nogle gange ved jeg ikke hvad der sker for mig, når jeg hellere vil stå i køkkenet end smide mig på sofaen. Men det er da meget praktisk.
Jeg havde en masse champignoner, der skulle bruges, og Janne bragte for et godt stykke tid siden nyheden om, at hendes kæreste havde lavet verdens lækreste champignonsuppe. Jeg havde faktisk aldrig før fået en champignonsuppe, men det er en fantastisk opfindelse! Mmm. Godt jeg har lidt suppe tilbage, så jeg kan teste, om den er frysbar.
Opskriften er denne (jeg synes siden er så fin, at jeg ikke nænner at rive opskriften ud af dens kontekst). Jeg lavede kun halv portion, sjussede mig en del frem og brugte halvt mælk og halvt fløde. Og blot et almindeligt løg. Derudover dryssede jeg med bacon og purløg.


I morgen er jeg så heldig at have fuldstændig fri! Jeg ville gerne have været ude at svømme, men tør ikke helt endnu på grund af mit lår, så jeg venter til tirsdag. Så jeg skal bare koncentrere mig om mine projekter i stedet, og så har jeg en dejlig aftale om at besøge min mor og spise sammen med hende.

3 kommentarer:

 1. Jeg sagde jo, at den var god! Og tror i øvrigt det er en god idé lige at lade dit ben få lidt ro :)

  SvarSlet
 2. Det tror jeg og mit ben også, men vi glæder os godt nok til på tirsdag!
  Og for eftertiden vil jeg lytte uden indvendinger til alle dine mad-anmeldelser, det lader jo til at du har god smag :D

  SvarSlet
 3. Mange tak for de pæne ord om min opskriftside! Og god idé med bacon på toppen. Velbekomme! :-)

  SvarSlet