søndag den 31. oktober 2010

friis burger

Jeg er noget af en dårlig blogger for tiden, hva'? Der er bare så mange ting i den virkelige verden, der kræver min opmærksomhed - herunder i høj grad mine projekter. Men selv om jeg sidder og skriver projekt lige nu, føler jeg en vis pligt til at blogge om noget vigtigt. Det er selvfølgelig mad.
Jeg vandt på et tidspunkt to frokostgavekort til Friis Modern Steakhouse ved at invitere mine venner til deres Facebook-gruppe, og de skulle altså bruges på at smage en Friis Burger, som nok er en af deres mest populære retter. Burgeren indeholder en bøf af lokalt oksekød, basilikum-mayonnaise, tomat, ratatouille, kalkunbacon og noget salat. Dertil er hjemmelavede pommes frites og et sødt lille glas med Heinz-ketchup. Og den burger kan altså sagtens anbefales. Til daglig koster den 99 kroner, hvilket jeg synes er relativt meget for en burger. Men når man så tænker på at det er gode, lokale råvarer, og at det hele er hjemmelavet (undtagen ketchuppen), er det sådan set helt fair at kræve den pris. Specielt fordi burgeren smager pænt godt! Bøffen, selv om den var let rød indeni, hvilket jeg ingenlunde er fan af, havde en dejlig, grillet smag og en dejlig saftig konsistens. Burgerbollen, som selvfølgelig også var hjemmelavet, var også dejlig. Og så var det spændende med noget lidt alternativt burger-indhold. Jeg må indrømme, at jeg også var totalt vild med deres pommes frites. Åh hvor er jeg sulten lige nu!

6 kommentarer:

 1. Ej, hvor ser det bare godt ud :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 2. Mums... Måske man skulle spise i Friss næste gang man trænger til en burger...

  SvarSlet
 3. Hvor er det egentlig dejligt, når man ikke blogger i hundrede år, og at der så fluks tikker to kommentarer ind til det nye indlæg <3

  Burgeren var altså også god, og kan varmt anbefales.

  SvarSlet
 4. Den var nemlig ret så god!

  Kan også godt anbefale den.
  Næste gang i ser en burger fra Bitten bliver en Caféministeriet burger :)

  SvarSlet
 5. Tak for invitationen, Daniel :D

  SvarSlet
 6. Jeg synes ikke 100 kr for en cafeburger er slemt - og hvor sødt med det lille ketchupglas :)

  SvarSlet