onsdag den 20. oktober 2010

græsk aftensmad

Daniel var så venlig at komme forbi og lade mig lave aftensmad til ham. Den slags kan jeg jo godt lide (så altså, du ringer bare, hvis du en dag mangler aftensmad!). Det blev aftensmad med et græsk islæt. Græsk farsbrød var planlagt, hvilket jo laves med oksekød, men da jeg var i Fakta lå der pludselig en pakke svinekød til en 10'er, så det valgte jeg i stedet. Farsbrødet blev lidt på Daniels og min gefühl med porrer, løg, chili, hvidløg og "feta" (salatost). Tilbehøret, som jeg personligt synes var det bedste, var inspireret af denne opskrift fra Newyorkerbyheart, kartoffelbåde med olie, salt, peber og oregano bagt i ovn, peberfrugtstrimler stegt bløde sammen med noget hvidløg, vendt med kartoflerne og smuldret feta. Jeg serverede også tzatziki og ciabattabrød til. Det smagte totalt godt, og det er vel at mærke ikke kun min mening.


Han skulle i øvrigt kigge på min sovesofa, som for et stykke tid siden havde nægtet at blive slået sammen til sofa igen - og jeg har ikke egenhændigt kunne komme til at kigge på sagerne uden nogen til at holde sofaen oppe. Jeg står så og demonstrerer: "Ja og se, så kan den ikke komme længere end --". Her vælger sofaen så at fungere perfekt! Tak for ingenting. Det var åbenbart bare Daniels tilstedeværelse, der skulle til, for en halv time inden hans ankomst fungerede den stadig ikke. Jeg håber, den vælger at arte sig fremover, for jeg kan faktisk godt lide at sidde ordentligt.

5 kommentarer:

 1. Det ser super lækkert ud. Jeg mærker straks en nu sult snige sig ind - bagfra!

  SvarSlet
 2. Ja, det er også lige før jeg bliver sulten igen af at kigge på billedet, selv om jeg er stopmæt!

  SvarSlet
 3. Det er bare typisk med den sovesofa... jeg finder også (næsten) altid løsningen på fysik- og matematikopgaver mens jeg forklarer opgaven for den, som jeg er ved at bede om hjælp. Så kan det også bare være ligemeget. :P

  SvarSlet
 4. Uuuhm det ser godt ud! Og trust me. Kender udmærket det med det pludselig virker. Det er ligesom at være syg, og når man endelig får en lægetid, så har man det fint igen. Grr.

  SvarSlet
 5. Det er jo en rigtig fin blog du har her :-) Var det ikke noget for dig at komme med til vores Madbloggertræf? Måske du har set invitationen? Vi har ihvert fald stadig et par ledige pladser...

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet