fredag den 22. oktober 2010

jeg har også en kreativ side

Og jeg har netop udnyttet den. I dag var jeg og min mor hos vores dejlige massør (åh, det var rart!), og nær hans "klinik" ligger en Aldi, som vi besøgte forinden. Her fandt jeg noget tavlefolie, som jeg altså synes var så genialt, at jeg måtte have det med hjem. Faktisk har det flere gange været min plan, men er ikke lige stødt på noget før nu. Her til aften har jeg så været kreativ med det, og se nu lige her:


Evigt redigerbar huskeseddel på mit køkkenskab! Jeg synes det er så fint. Pt har jeg lidt ondt i min arm af at sætte det op, da det tog noget tid, men det er forhåbentlig det værd.
Derudover lavede jeg dette, som nok er det, jeg finder mest fikst:


To rammer med tavle i! Jeg har længe drømt om ting på mine vægge, men har ikke fundet noget, der afspejler dele af min personlighed, og som jeg derfor synes hørte hjemme. Planen er at lade to heldige besøgende tegne noget til mig i rammerne - så bliver det vist ikke mere personligt, hva'? Jeg er stolt, og glæder mig til at rammerne får fyld.

Serviceoplysning: Tavlefolien koster 39,95 i Aldi, og indeholder ud over 100x57 cm tavlefolie 20 kridt, 10 farvede og 10 hvide.

6 kommentarer:

 1. Må jeg sige noget, de to rammer, det er fandeme genialt (beklager bandeordet)!

  Elsker iøvrigt huskesedler, og kunne da ærligtalt godt bruge noget i samme stil på køleskabet, skrivebordet også den på computeren (Selvf. lidt noget andet, sådan rent funktionsmæssigt).

  SvarSlet
 2. Mikker; I know! Jeg er så genial. Bruger faktisk sjældent huskesedler, men det er jeg tvunget til nu.

  Line; Dét er jeg!

  SvarSlet
 3. Hvorfor er der ikke en Aldi her på den øde ø? SUK!

  SvarSlet
 4. Michelle; Hyggeligt med en kommentar fra dig :D Jeg kan sende dig noget tavlefolie? :P Selv om porto nok bliver dyr, når du bor så langt væk, haha.

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare en god ide :)

  SvarSlet