lørdag den 2. oktober 2010

mig og madlog

Nu er jeg også endt på madlog.dk. Det smitter, når man tilbringer en lørdag sammen med sin mor, som er oprettet, og sin faster, som selv samme dag opretter sig. Så er man ligesom nødt til det. Det har jeg nu også ville rigtig længe, så det er dejligt endelig at kunne prøve kræfter med det.
Det er egentlig ikke, fordi jeg skal tabe mig. Jeg kunne bare utrolig godt tænke mig at få et indblik i, hvad det egentlig er, jeg stopper i hovedet, og måske lige blive holdt i ørerne så jeg oftere vælger det sunde alternativ. Nedenstående er min mad og motion for denne dag, og det skal lige siges, at jeg ikke vidste jeg ville blive oprettet i dag, så jeg har bare spist som jeg normalt ville, når jeg ikke har tænkt på indtastning.

Jeg mener at erindre, at jeg stadig mangler at spise 400-og-noget kcal. Det sker nok ikke lige, eftersom jeg snart går i seng. Og så skal det nævnes, at fuldkornsbollerne til morgenmaden ikke passer helt, idet mine var hjemmebagte, men jeg havde ikke lige opskriften liggende hjemme hos mine forældre, hvor jeg indtastede det. Min caffe latte passer heller ikke, da min selvfølgelig var helt og aldeles hjemmebrygget.
"Tian af grøntsager", som vi fik til aftensmad, er i øvrigt en rigtig fin ret. Det er basically bare grøntsager i et fad, men jeg må hellere smide opskriften på bloggen, da den kunne være interessant for eksempelvis vegetarer. Eller bare folk, der spiser grøntsager.

3 kommentarer:

 1. Sejt! Når du ikke vil tabe dig, er det jo også super fint, at du kan følge med i "kostcirklen" om du får de rigtige procenter, og kan kigge under udvidet næringsværdi, om du får de rette kostfibre, vitaminer osv. gennem kosten :)

  SvarSlet
 2. Ej jeg synes også det er ret sejt (: Det tror jeg også jeg vil prøve, bare lige for at se :p

  SvarSlet
 3. Janne; Netop :) Jeg finder det virkelig interessant.

  Stine; Det synes jeg da at du skal. Det er ikke særlig dyrt at oprette sig, og så vidt jeg erindrer, kan man få 14 dages "prøveperiode".

  SvarSlet