lørdag den 2. oktober 2010

kager uden grænser!

Jeg er simpelthen lige stødt på det sødeste (måske bogstaveligt talt) projekt nogensinde, som jeg MÅ dele med jer. Især da jeg er klar over, at der er et par af læserne her på min blog, der er kageinteresserede på den ene eller den anden måde.


Projektet hedder "Kager uden grænser", hvilket allerede lyder lovende, ikke sandt? Og det bedste er, at det er et projekt, der giver mening. Idéen er i bund og grund, at pengene fra salg af hjemmebag går til et velgørende formål. I dette tilfælde drejer det sig om at støtte ofrene for oversvømmelserne i Pakistan gennem Læger uden Grænser. Alt hvad man skal gøre for at støtte projektet er at sætte gang i bageriet, medbringe kagerne på sin arbejdsplads/institution/fritidsklub/pokeraften/hvad end man kan finde på, samt en lille indsamlingsbøtte, hvor de mennesker, der ønsker et stykke kage, kan give et bidrag. Her kan næsten alle være med. Der er jo ingen der siger, at det skal være en stor og flot lagkage, småkager indpakket i cellofan kan også sagtens gøre det. Jeg vil sige - kom i gang :) Min hjerne kører allerede på højtryk for at finde på steder, jeg kan bage til.
Du kan læse mere om projektet, og om hvad der allerede er indsamlet, lige her, eller søge på "Kager uden grænser" på Facebook.

2 kommentarer:

  1. Ej hvor er det nok det sejeste længe :D Kage er skønt, og hvis kage kan hjælpe andre mennesker så er det jo bare endnu skønnere. Genialt påfund! Måske man skulle begynde bagningen?

    SvarSlet
  2. Det var også min første tanke, der er simpelthen KUN gode ting ved dette projekt! Jeg er begyndt at spørge omkring mig, om der er nogen, hvis arbejdsplads har brug for en bid kage :)

    SvarSlet