Jordskokkesuppen fandt jeg lige her på Aarstidernes hjemmeside. Jeg valgte lidt mindre gulerod og lidt flere jordskokker, og havde i øvrigt ingen chili til at putte i. Jeg tog lidt billeder af forløbet, fordi jeg følte, at jeg skyldte...
Løg og hvidløg svitses...
Jordskokker og gulerod i tern tilføjes...
Vand (og eventuelt bouillon) tilsættes og simrer...
Suppen er nu blevet blendet med en stavblender og er klar til servering (eller frysning).
Serveret så min suppe i dag sådan ud, med yoghurt naturel, rødbedechips (tynde strimler af rødbede, afvædet på køkkenrulle og bagt i ovnen i en 5 minutters tid ved 180 grader) og Naan-brød fra Fakta. Lækker aftensmad.
Så fandt du alligevel en opskrift på en jordskokkesuppe :) Og endda fra min hjemegen ;) Den ser rigtig lækker ud, og er vild med at du nu får taget flere billeder af fremstillingsprocessen :D
SvarSletDu går jo helt amok i supper for tiden :)
SvarSletHvor smart med de der rødbedechips. Det vil jeg også prøve!
SvarSletCarina; Det gjorde jeg ja, fandt faktisk mange, hehe. Og godt du nyder de ekstra billeder :D Synes mange gange processen har været så intetsigende, at det ikke har givet mening at tage billeder deraf.
SvarSletAnnette; Det er jo lige suppesæson, og de er så dejlige at have i fryseren :)
Stine; Jeg syntes også idéen var fiks, omend de ikke blev helt så chips-agtige som man kunne have ønsket. Måske de skulle have haft lidt længere tid i ovnen.
Det tror jeg, at Lars og jeg skal prøve én af dagene :)
SvarSlet