lørdag den 23. oktober 2010

social networking

I mere end en enkelt forstand.
I den første forstand sidder jeg og læser om "Social network sites as virtual communities" i stearinlysets skær med en kop the, clementiner og Lebkuchen. Ja! I den forbindelse vil jeg gerne smide en kæmpe tak til Camille for at nævne dem på Twitter og afsløre, at de kunne fås i Netto. Det er simpelthen et af barndommens sødeste juleminder.


I den anden forstand har jeg tilmeldt mig madbloggertræf i marts 2011! Et arrangement arrangeret af Newyorkerbyheart og LaTascha, og efter min mening et genialt initiativ. Førstnævnte spurgte forleden i en kommentar, om jeg ikke kunne tænke mig at deltage, hvilket faktisk var lidt pudsigt, fordi jeg ikke anser mig selv som madblogger. En madblogger er i mine øjne én der har lidt mere forstand på mad end jeg har - men selvfølgelig, jeg blogger om mad, så den kategori må jeg jo høre ind under. Det bliver virkelig spændende, da jeg allerede nu ved at der kommer et par stykker, hvis blogs jeg dagligt læser, men som jeg aldrig har mødt live. Nu ærgrer jeg mig såmænd bare over, at der er så længe til!

3 kommentarer:

 1. Mmm, der ser hyggeligt og lækkert ud. :) Jeg overvejer også lidt det der madbloggertræf, men jeg tør vist ikke... ;)

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig så meget til at møde dig og jeg har det på nøjagtig samme måde - der er alt for lang tid til.

  Samtidig har jeg det også lidt underligt med, at folk, hvis blogge man måske læser dagligt, pludselig træder ud af rammen bag skærmen og bliver til virkelige mennesker. Altså bloggere er jo næsten en form for forfattere, som skriver nogle blogs som andre læser. Og man er jo ikke vant til, at møde forfatterne, når man har læst en bog færdig:-) Det hele bliver pludselig virkelighed istedet for bare en slags "elektronisk" bog på nettet:-)

  SvarSlet
 3. Til Stine vil jeg sige: hvis du vil være med, så skal du til at skynde dig :-)

  Bitten: Du har vundet ismaskinen fra WhiteAway i min konkurrence - TILLYKKE. Det er selvfølgelig offentliggjort også offentliggjort på min blog. Send mig din adresse, så jeg kan give den videre til WhiteAway.

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet